Fırtına daha sert esecek! Trezeguet, Abdülkadir Ömür ve Gbamin parladı

Yeni Trabzonspor, topa daha çok sahip olan, ileride baskı yapan ve kanatları daha çok kullanan kimlikte sahada olacak. İşte habere ilişkin tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2022 Güncelleme 13 Aralık 2022, 06:59
Fırtına daha sert esecek! Trezeguet, Abdülkadir Ömür ve Gbamin parladı

İÇİNDEKİLER

Dünya Kupası arası için, "Bizim için çok iyi bir fırsat bu aradan sonra çok farklı bir takım olacağız" diyen teknik direktör Abdullah Avcı, kamptan istediğini alarak ayrıldı.



Yeni Trabzonspor, topa daha çok sahip olan, ileri de baskı yapan ve kanatları daha çok kullanan kimlikte olacak.



Trabzonspor'un Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada yaptığı Antalya kampı 29 Kasım'da başladı ve 9 Aralık'ta tamamlandı.



Ardından Kocaeli'nde Kasımpaşa ile bir hazırlık maçı oynandı. Bordo-Mavililer, 10 günlük kamp süresi boyunca hiç izin yapmazken biri Hull City diğeri ise Crystal Palace ile olmak üzere iki hazırlık maçı oynadı.



PERES VE VISCA HAZIR DEĞİL
Trezeguet'in yanı sıra, Gbamin ve Abdülkadir Ömür başta olmak üzere Siopis, Hüseyin ve Naci Ünüvar de fırsatı iyi değerlendiren isimler arasında yer aldı.



Trabzonspor'da uzun süren sakatlık döneminin ardından kamp süresi boyunca takımla çalışan iki isim Bruno Peres ve Edin Visca'nın performansları merak ediliyordu. İki oyuncu da antrenman kaçırmadı. Ancak uzun süreli maç eksikliği nedeniyle fiziksel olarak tam anlamıyla hazır olmaları için zamana ihtiyaç duydukları gözüktü.



ELEŞTİRİLERİ DE OLDU
Abdullah Avcı, Antalya kampından sonra yaptığı açıklamada bazı oyuncuların istenilen performansa ulaşamadığını belirtti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN