Galatasaray kesenin ağzını açtı! Kerem Aktürkoğlu'na 21 kat zam yaptı! 1 yıl öncesine kadar 850 bin TL'ye oynuyordu...
Geçen yıl 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu’nun maaşı 850 bin TL’den 8 milyona çıkartılm-ış tı. Sarı-Kırmızılı yönetim şimdi de 24 yaşındaki oyuncunun maaşını 18 milyon TL’ye çıkartma kararı aldı.
Galatasaray'da geçtiğimiz sezon 5 yıllık sözleşme imzalanan Kerem Aktürkoğlu'nun yıllık maaşında düzeltmeye gidiliyor.

Şu anda yılda 8 milyon TL garanti ücret alan yıldız futbolcunun maaşı 18 milyon TL'ye çıkartılıyor. Böylece Kerem'in maaşı 1 yıl içinde yaklaşık 21 kat artmış olacak.

Galatasaray kurmayların yönetim kurulunun son toplantısında böyle bir karar aldığı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalamadan önce yılda 850 bin TL'ye oynayan Kerem'in bu sözleşmeyle birlikte maaşı 8 milyon TL'ye çıkartılmıştı.

Galatasaray'a geldikten sonra sürekli artan bir performans gösteren 24 yaşındaki oyuncuya yurt dışından da ciddi tekliflerin olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray ile 2026 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Kerem Aktürkoğlu çok kısa sürede milli takımın da vazgeçilmez isimleri arasında yer almayı başarmıştı.

Çabukluğu ve süratini top tekniğiyle birleştirmeyi başaran Kerem, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki en önemli kozlarından biri konumunda.