Nwakaeme bombası! Trabzonspor'un eski yıldızını hem Galatasaray hem de Beşiktaş’a önerdiler

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş’a, Trabzonspor’un eski yıldızı Anthony Nwakaeme önerildi. Okan Buruk ve Şenol Güneş’in kararı bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Aralık 2022 Güncelleme 01 Aralık 2022, 06:59
Nwakaeme bombası! Trabzonspor’un eski yıldızını hem Galatasaray hem de Beşiktaş’a önerdiler

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor forması ile başarılı performans sergileyen daha sonra kulüple mali açıdan anlaşamayarak ayrılan Anthony Nwakaeme, Al Feiha ekibinde transfer olmuştu. Suudi Arabistan'da mutsuz olan Nwakaeme, Türkiye'ye dönüş hazırlığında. Oyuncu Beşiktaş ve Galatasaray'a menajer aracılığıyla önerildi.



MUTSUZ OLDU
Al Feiha'da 6 maçta 3 gol atan Nwakaeme, Arabistan'da futbolseverlerin kendisine olan eleştileri ve aradığı ortamı bulamaması sebebiyle mutsuz. Nijeryalı golcünün menajeri oyuncuyu Türk takımlarına önerirken, gözler Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer planına çevrildi.



KARAR AŞAMASINDALAR
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Nwakaeme ile ilgili kararı bekleniyor. 33 yaşındaki Nwakaeme aynı zamanda Beşiktaş'ın da gündeminde. Siyah-Beyazlılar, bilindiği üzere sakat olan Rachid Ghezzal'ın yerini doldurmak istiyor. Şenol Güneş de henüz bir karara varmadı.



ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI
Nwakaeme, Trabzonspor forması ile 145 maçta 47 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Geride bıraktığımız gün Türkiye'ye gelen futbolcu, Trabzonspor'da 1 Süper Lig 1 de TFF Süper Kupa kaldırmayı başarmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN