Ismail Jakobs’a Aslan pençesi! Galatasaray Senegalli sol bek için Monaco ile görüşecek

Savunmanın soluna takviye peşinde olan Galatasaray, 2022 Dünya Kupası’nda Senegal forması giyen Monaco’lu Ismail Jakobs için harekete geçti. Opsiyonlu kiralama için Monaco’nun kapısı çalınacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2022 Güncelleme 27 Kasım 2022, 07:05
Ismail Jakobs’a Aslan pençesi! Galatasaray Senegalli sol bek için Monaco ile görüşecek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, ocak ayındaki ara transfer için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Savunmanın soluna takviye yapmayı planlayan Galatasaray, 2022 Dünya Kupası'nda Senegal forması giyen Monaco'lu Ismail Jakobs için harekete geçtiği iddia edildi.



Patrick van Aanholt ile yollarını ayırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın Ismail Jakobs'un menajeri ile temasa geçtiği ve Monaco ile görüşmeye hazır olduğu öğrenildi. 23 yaşındaki Senegalli sol bek orta sahanın solunda da görev yapabiliyor.



PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO
Monaco ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jakobs için Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duracağı ifade ediliyor. Piyasa değeri 7 milyon Euro civarında olan Senegalli sol bekin satın alma opsiyon fiyatının da makul bir düzeye çekilmeye çalışılacağı da gelen haberler arasında.



Ismail Jakobs, 2022 Dünya Kupası'nda Senegal'in Hollanda ile oynadığı maçın 2. yarısında oyuna girerken, Senegal'in Katar ile oynadığı maçta ilk 11'de forma giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN