Fenerbahçe Katar’da da zirvede! Kanarya'nın yıldızları gole doymuyorlar

Son dakika Fenerbahçe haberleri! Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 13 maçta 36 gol alan Fenerbahçe'nin forvetleri Enner Valencia ve Michy Batshuayi Katar'daki 2022 Dünya Kupası'na da damga vuruyor.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2022, 12:25 Güncelleme 24 Kasım 2022, 12:25
Fenerbahçe Katar’da da zirvede! Kanarya’nın yıldızları gole doymuyorlar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor. Sarı-Lacivertliler, Dünya Kupası arası öncesinde oynadığı 13 maçta 36 gol attı. Hücum oyuncuları ligin ilk bölümünde adeta şov yaptı.

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Sarı-Lacivertliler'in skor yükünü çeken isimlerin başında geliyor. Ekvadorlu yıldız, Süper Lig'de 12 maçta 13 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Valencia, Dünya Kupası serüvenine de mükemmel bir başlangıç yaptı.

33 yaşındaki yıldız, Ekvador'un Katar ile oynadığı maçta takımının iki golünü atan isim oldu. Oynadığı futbolla Katar'da en çok konuşulan isimlerden biri olmayı başardı.

BATSHUAYI TAKIMININ GALİBİYET GOLÜNE İMZA ATTI
Fenerbahçe'nin bir başka önemli golcüsü Michy Batshuayi de Dünya Kupası'na golle başlayan isimlerden oldu. Belçikalı yıldız, dün Kanada'yı 1-0 yendikleri maçta takımının galibiyet golüne imza attı.

Dünya Kupası'nda oyuncusu en fazla gol atan takım Fenerbahçe, Paris Saint Germain ve Barcelona… Fenerbahçe, Barça ve PSG 3 golle ilk sırada yer alırken, Arsenal'li, Porto'lu Al Hilal'li ve Milan'lı yıldızlar 2'şer gol attı.

Barcelona'nın İspanyol yıldızlarından Torres (2) ve Gavi ilk maçlarını boş geçmeyen isimler oldu. PSG'de ise Arjantinli süper yıldız Messi, Fransızlar'ın harika çocuğu Mbappe ve İspanyol yıldız Soler Dünya Kupası'ndaki ilk maçlarında gol atmayı başardılar.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN