SON DAKİKA | Voleybol Milli Takımı'nda flaş ayrılık! TVF resmen duyurdu: Giovanni Guidetti dönemi sona erdi

Son dakika haberine göre Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), başantrenör Giovanni Guidetti ile yolların ayrıldığını açıkladı. Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada İtalyan hocaya teşekkür edildi.

Giriş Tarihi 18 Kasım 2022, 17:45 Güncelleme 18 Kasım 2022, 18:05
SON DAKİKA | Voleybol Milli Takımı’nda flaş ayrılık! TVF resmen duyurdu: Giovanni Guidetti dönemi sona erdi

İÇİNDEKİLER

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), başantrenör Giovanni Guidetti ile yolların ayrıldığını açıkladı.

İşte TVF'den yapılan o açıklama
2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımımızda başantrenör olarak görev yapan Giovanni Guidetti ile yapılan görüşme sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir.

Detaylar daha sonra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Giovanni Guidetti'nin beraber yapacağı basın toplantısıyla açıklanacaktır.

İTALYA MİLLİ TAKIMINA GİDEBİLİR!
Volley News, "Guidetti'nin Davide Mazzanti'nin yerini alacak ilk tercih olacağı bir sır değil" değerlendirmesini yaptı. Bu durumda ünlü antrenörün Vakıfbank ile de yollarını ayırabileceği öne sürülüyor.

VAKIFBANK'LA TARİH YAZDI
50 yaşındaki Giovanni Guidetti, 2008 yılından bu yana Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı'nı çalıştırıyor. İtalyan hoca, Vakıfbank'la Avrupa ve Dünya şampiyonlukları dahil olmak üzere sayısız başarılar kazandı.

BAHAR TOKSOY'LA EVLENDİ
2017 yılından itibaren "Filenin Sultanları" namıyla bilinen Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı'nın başantrenörlüğünü de üstlenen Guidetti, bunun yanı sıra voleybolun tabana yayılması çalışmalarında da aktif rol aldı. Guidetti, eski milli voleybolcu Bahar Toksoy ile evlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN