Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom'un eski futbolcularından Dany'nin oğlu büyüdü ve Galatasaray ile madalya kazandı

Galatasaray’ın eski oyuncularından Dany’nin oğlu, Sarı-Kırmızılılar’ın altyapısında gösterdiği performansla dikkatleri çekiyor. 9 sezon önce Galatasaray’ın kazandığı şampiyonlukta sembol isimlerden olan minik Aslan’ın kazandığı ilk madalya sosyal medyada gündem oldu.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2022, 12:54 Güncelleme 17 Kasım 2022, 12:54
Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom’un eski futbolcularından Dany’nin oğlu büyüdü ve Galatasaray ile madalya kazandı

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılılar, 9 sezon önce şampiyonluk ipini göğüslediğinde şampiyonluk sevincine katılan isimlerden biri de Dany Nounkeu'nun oğlu Dany Jr.'dı. Minik Galatasaraylı o dönem şampiyonluk kupasının içine girmiş ve bu görüntüler hafızalara kazınmıştı.

O çocuk büyüdü ve Galatasaray altyapısında madalya kazandı. Galatasaray U11 Takımı, Can Bartu Turnuvası'nda finale çıkan ilk ve tek Türk takımı olmayı başardı.

Finalde İtalyan devi İnter ile karşılaşan Galatasaray karşılaşmadan 2-0 yenilgiyle ayrıldı. Galatasaray, turnuvada İtalyan ekibi Juventus, Manisa FK ve Adana Demirspor'un olduğu gruptan lider olarak çıktı. Bir üst turda ise ezeli rakibi Beşiktaş'ı turnuvanın dışına itti.

Galatasaray taraftarları sosyal medyadan Jr.Dany için tebrik mesajları yayınlarken övgü dolu sözler söylemeyi de ihmal etmediler.

Sarı-Kırmızılılar'da forma giyen Dany şu anda Cibuti takımlarından AS Arta/Solar7'de forma giyiyor. 36 yaşındaki Kamerunlu stoper, ülkemizde Gaziantepspor, Beşiktaş, Bursaspor, Karabükspor ve Akhisarspor gibi takımların da formasını giydi.