Fenerbahçe'nin hücumu değil savunması da kıskandırıyor!

Son dakika Fenerbahçe haberleri! Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de son 8 haftanın 6'sında kalesini gole kapattı. Kanarya, savunma performansıyla da ezeli rakiplerini geride bırakmış durumda.

Giriş Tarihi 11 Kasım 2022, 12:28 Güncelleme 11 Kasım 2022, 12:28
Fenerbahçe’nin hücumu değil savunması da kıskandırıyor!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, ilk 12 maçta gösterdiği performansla taraftarlarını mest etti. Hücumda müthiş bir istatistik yakalayan ve maç başına neredeyse 3 gol ortalaması ile mücadele eden Kanarya, savunma performansıyla da ezeli rakiplerini geride bırakmış durumda.

Fenerbahçe, son 8 haftalık periyoda baktığımız zaman 6 maçta kalesini gole kapattı. Bu süreçte Sarı-Lacivertliler'in kalesine gelen şut sayısı ise 50… Kanarya, 8 maçlık sürede 6 gol yedi.

Fenerbahçe'nin ezeli rakiplerinden Beşiktaş ise son 8 haftada sadece 2 maçta kalesini gole kapattı. Rakipleri, Kartal karşısında bu süreçte 77 şut şansı buldu. Siyah-Beyazlılar, son 8 haftada kalesinde 11 gol gördü.

Son şampiyon Trabzonspor ise son 8 haftalık periyoda baktığımız zaman rakiplerine 96 şut imkanı verdi. Karadeniz Fırtınası, bu dönemde kalesinde 10 gol gördü. Bu süreçte 3 kez bir maçı gol yemeden tamamladı.

Galatasaray'da ise son 8 haftaya bakıldığında kalesine tam 103 şut geldi. Sarı-Kırmızılılar bu süreçte 9 gol yedi. Cimbom, son 8 haftaya baktığımızda kalesini sadece 2 maçta gole kapattı.

İlk 13 haftalık periyoda baktığımız zaman ise Süper Lig'in en az gol yiyen takımları Medipol Başakşehir ve Konyaspor… İki takım da sadece 8 gol yedi. Galatasaray 10, Fenerbahçe 12, Trabzonspor 15 ve Beşiktaş 18 gol yedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN