Fenerbahçe iç sahada rakiplerine şans tanımıyor

Son yıllarda iç sahada sıkıntı yaşayan F.Bahçe işleri yoluna koydu. Kanarya, bu sezon Kadıköy’de oynadığı 11 resmi maçın 9’unu kazanırken rakip filelere 32 gol attı, 13 gol yedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2022 Güncelleme 24 Ekim 2022, 06:59
Fenerbahçe iç sahada rakiplerine şans tanımıyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir'i Ülker Stadyumu'nda Diego Rossi'nin harika şutuyla 1-0 yenen Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşarken iç saha performansıyla da parmak ısırttı. Son 3-4 sezonda iç saha maçlarında sıkıntı yaşayan, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı ligdeki yenilmezlik serilerini de kaybeden Sarı-Lacivertliler bu sezon Kadıköy'de oynadığı maçlarda rakiplerine bariz üstünlük sağladı.



TRİBÜNLER HER MAÇ FULL...
Bu sezon Kadıköy'de 11 resmi maça çıkan Fenerbahçe bu maçların 9'unu kazanırken 1'inde berabere kaldı 1'inde de yenildi. Fenerbahçe iç sahada ligde oynadığı maçlarda 5 galibiyet 1 beraberlik alırken, berabere kaldığı maç olan Ümraniye maçı da ligin ilk haftasında oynanmış Sarı-Lacivertliler henüz takım sistemini tam olarak oturtamamıştı. Sarı-Lacivertliler'in bu sezon Kadıköy'de oynadığı maçların tamamında tribünler full çekti. Üstelik biletler maçtan 3-4 güh öncesinde tükendi. Bu da taraftarların Jesus'un Fenerbahçesi'ne olan güveni açıkça ortaya koydu.



SÜPER LİG
ÜMRANIYE 3-3
A.DEMIR 4-2
KAYSERI 2-0
ALANYA 5-0
KARAGÜMRÜK 5-4
BAŞAKŞEHIR 1-0



AVRUPA
DINAMO KIEV 1-2
SLOVACKO 3-0
AUSTRIA WIEN 4-1
DINAMO KIEV 2-1
AEK LARNACA 2-0

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN