Fenerbahçe'de yokları oynayan Max Mayer Luzern'de döktürüyor

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz yıl kadrosuna kattığı Alman orta saha oyuncusu Max Meyer bu sezonki performansıyla herkesi büyülüyor… Sarı-Lacivertliler’de forma giydiği süre boyunca oynadığı maçlarda iz bırakamayan tecrübeli futbolcu, sezon başında Luzern’e transfer oldu.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2022, 12:32 Güncelleme 23 Ekim 2022, 12:32
Fenerbahçe’de yokları oynayan Max Mayer Luzern’de döktürüyor

İÇİNDEKİLER

Sarı-Lacivertliler'in 2021 yılında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Max Meyer, İsviçre Ligi ekibi Luzern'de adeta kendini buldu. Luzern'de 7 lig maçında 6 gole imza atan Max Meyer performansıyla şaşırtıyor.

Fenerbahçe kariyerinde sadece 12 maçta görev alan Meyer, 1 gole imza atmıştı. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon devre arasında Danimarka Ligi ekibi Midtjyllland'a kiralık olarak gönderilmiş, sezon sonu Fenerbahçe'de dönmüş sonrasında ise İsviçre'nin yolunu tutmuştu. Max Meyer 6 yıl sonra kariyerinde en çok gol attığı sezonu yaşıyor. 2015-2016 sezonunda Schalke forması giyerken 6 gol, 10 asiste imza atmıştı.

Bilindiği gibi Michael Frey de Fenerbahçe'deki performansıyla eleştiriliyordu… Antwerp'e transfer olduktan sonra o da bir anda patlama yaptı. Frey, Antwerp kariyerinde 60 maçta forma giydi, 30 gol attı.

Fenerbahçe'den bu sezon Alman Ligi ekibi Augsburg'a transfer olan Mergim Berisha için de işler şimdilik iyi gidiyor… 24 yaşındaki santrafor, Augsburg formasıyla 6 maçta forma giydi, 2 gol atarken 4 asist yaptı. Toplamda 6 gole katkıda bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN