Aslan’dan yerli atağı! Galatasaray Halil Akbunar ve Efecan Karaca için harekete geçti

Yerli rotasyonunda sıkıntı çeken Sarı-Kırmızılılar, Belçika ekibi Westerlo forması giyen Halil Akbunar ve Alanyasporlu Efecan Karaca’yı listesine ekledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2022 Güncelleme 15 Ekim 2022, 06:55
Aslan’dan yerli atağı! Galatasaray Halil Akbunar ve Efecan Karaca için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Yerli oyuncu kalitesini daha da artırmak isteyen Galatasaray, devre arasında atağa kalkıyor. Sarı-Kırmızılılar, özellikle kanat oyuncuları Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun formsuzluğu nedeniyle yeni arayışlara girdi. Sarı-Kırmızılılar, gündemine yerli yıldızları aldı...



Bu isimler arasında Alanyaspor'un sağ kanat oyuncusu Efecan Karaca var... Galatasaray altyapısından yetişen yıldız oyuncu için Cimbom'un devre arası transfer döneminde atağa kalkması bekleniyor. 32 yaşındaki oyuncunun Akdeniz ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor... Bu sezon 5 Süper Lig maçında görev alan yıldız sağ kanat oyuncusu 3 asistle dikkatleri üzerine çekti.

Sezon başında Belçika ekibi Westerlo'nun yolunu tutan Halil Akbunar da Galatasaray'ın listesinde olan bir başka oyuncu... Westerlo, 28 yaşındaki yıldız futbolcu için Göztepe'ye 1 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.



7 MAÇTA 2 GOL 1 ASİST
Bu sezon forma giydiği 7 karşılaşmada 2 gol ve 1 asistle mücadele eden başarılı kanat oyuncusu Halil Akbunar'ın da tekrar Süper Lig'e dönmeye sıcak baktığı belirtildi. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Halil, daha önce Elazığspor forması da giymişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN