Başkan Ahmet Nur Çebi, Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael ile bir araya gelecek

Son 2 haftada 5 puan kaybeden Beşiktaş’ta eleştiri oklarının hedefinde olan Valerien Ismael ile Başkan Çebi bir görüşme yapacak... Çebi’nin şu anda Almanya’da olan Ismael ile perşembe ya da cuma günü görüşeceği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2022 Güncelleme 20 Eylül 2022, 06:59
Başkan Ahmet Nur Çebi, Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael ile bir araya gelecek

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de son 2 haftada 5 puan kaybeden ve özellikle son İstanbulspor maçında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Valerien Ismael ile baş başa bir görüşme gerçekleştirecek. Çarşamba gününe kadar Almanya'da kalacak olan Fransız teknik adamla gerçekleştirilecek görüşmenin perşembe ya da cuma olması bekleniyor. Başkan Çebi'nin taraftarların ve camianın yoğun eleştirilerine maruz kalan Valerien Ismael'e destek çıkacağı ve "Arkandayım" mesajını kendisine ileteceği öğrenildi. Fransız teknik adam için oyuncu tercihleri ve değişikliklerinde yanlış seçimler yaptığı, takımın oyun içinde B planının olmadığı gibi eleştiriler son haftalarda yoğunlaşmıştı.



FENERBAHÇE DERBİSİ ÇOK KRİTİK
Bu arada Beşiktaşlı kurmayların da Fenerbahçe derbisi öncesinde takıma destek olmak için antrenmanları ziyaret edeceği hem Ismael'e hem de futbolculara destek olmaya çalışacakları da gelen haberler arasında. Fenerbahçe derbisi birçok futbol otoritesine göre Valerien Ismael'in kader maçı da olabilir. Vodafone Park'ta Fenerbahçe karşısında alınabilecek bir yenilgi karşısında yönetimin Ismael'den desteğini çekme olasılığı üzerinde duruluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN