Son dakika: Beşiktaş Başakşehir'e karşı mağlup!

Son dakika haberi... Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Başakşehir'in golü Traore'den gelirken, Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael kırmızı kart gördü. İşte karşılaşmadan detaylar...

Giriş Tarihi 12 Eylül 2022, 17:54 Güncelleme 12 Eylül 2022, 21:06
Son dakika: Beşiktaş Başakşehir’e karşı mağlup!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Başakşehir karşı karşıya geldi.

Siyah beyazlılar, Vodafone Park'ta oynanan mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı ve Süper Lig'in 2022/23 sezonunda ilk mağlubiyetini yaşadı.

Başakşehir'in golünü yeni transfer Bertrand Traore kaydetti. Golün asisti bir diğer yeni transfer Philippe Keny'den geldi.

YILDIZLAR TRİBÜNDE

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal ile Dele Alli ve kırmızı kart cezalısı Josef de Souza, mücadeleyi tribünlerden takip etti.

MÜCADELE TEMPOLU BAŞLADI
İki tarafın da etkili başladığı mücadelenin ilk yarısında hem Başakşehir hem de Beşiktaş bolca pozisyon buldu ancak netice çıkmadı. Turuncu lacivertli takım ise bulduğu ilk isabetli şutta golü kaydetti.

ISMAEL KIZARDI
Tansiyonun bir hayli gergin olduğu mücadelede Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, kırmızı kart gördü. Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu ise sarı kart gördü.

YENİ TRANSFERLER SAHADA
Beşiktaş'ın yeni transferleri Redmond, Tayfur Bingöl ve Tayyip Talha Sanuç karşılaşmaya yedek olarak başlarken, Redmond 57, Tayyip Talha 75 ve Tayfur Bingöl 79. dakikada oyuna dahil oldu.

NE YENİLİYOR NE GOL YİYOR

Ligin güçlü ekiplerinden Başakşehir, bu karşılaşmada da gol yemeyerek ilginç bir istatistiğe de imza attı. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri, bu sezon çıktığı 5 karşılaşmada hiç gol yemedi ve sadece Konyaspor ile berabere kaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN