Son dakika: Trabzonspor'da Djaniny ve Yusuf Yazıcı şoku!

Son dakika haberi... Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak Trabzonspor, maçın kamp kadrosunu yayınladı. Bordo mavililerde yeni transfer Yusuf Yazıcı ile Djaniny kamp kadrosunda yer almadı. Fırtına, oyuncuların sağlık durumu ile ilgili bir açıklama da yaptı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2022, 16:18 Güncelleme 11 Eylül 2022, 16:23
Son dakika: Trabzonspor’da Djaniny ve Yusuf Yazıcı şoku!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Adana Demirspor'a konuk olacak. Bordo mavililer, mücadele öncesinde maç kadrosunu açıkladı.

Kadroda yer alan isimler şu şekilde:
Uğurcan, Taha, Kağan, Larsen, Hugo, Denswil, Bartra, Eren, Siopis, Gbamin, Doğucan, Hamsik, Bardhi, Abdülkadir, Bakasetas, Lahtimi, Yusuf Erdoğan, Naci, Trezeguet, Umut, Gomez, Emrehan.

YUSUF YAZICI VE DJANINY KADRODA YOK
Trabzonspor'un Lille'den kiralık olarak transfer ettiği yıldız futbolcu Yusuf Yazıcı ve hücum oyuncusu Djaniny, Adana Demirspor maçının kamp kadrosunda yer almadı. Bordo mavililer, oyuncuaların sakatlığının bulunduğunu resmi sitesinden duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımızın UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Ferencvaros karşılaşması sonrası sol dizinde ağrı hisseden oyuncumuz Yusuf Yazıcı'nın yapılan muayene ve MR görüntülenmesi sonucunda sol diz iç yan bağında zorlanma ve ödem tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir. Yine aynı müsabaka sonrasında sağ alt baldırında ağrı hisseden oyuncumuz Djaniny Semedo'nun ise yapılan muayenesinde sağ alt baldır kaslarında zorlanma ve spazm tespit edilmiş olup tedavisine sağlık ekibimizce devam edilmektedir." ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN