100 bin Euro farkla Los Galacticos kurdular! İşte Galatasaray'ın yeni transferleri

Transfer döneminde yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, bir anda yıldızlar topluluğu oldu. Mauro Icardi, Juan Mata, Yusuf Demir, Haris Seferovic, Lucas Torreira ve Dries Mertens gibi yıldızlara sahip olan sarı kırmızılılar, geçen yıla oranla ise sadece 100 bin Euro daha fazla maaş ödeyecek. İşte Galatasaray'ın transferlerinin detayları...

Giriş Tarihi 09 Eylül 2022, 11:56 Güncelleme 09 Eylül 2022, 13:21
100 bin Euro farkla Los Galacticos kurdular! İşte Galatasaray’ın yeni transferleri

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonunun sona ermesiyle birlikte Galatasaray rakip taraftarların bile hayranlıkla baktığı bir kadro oluşturdu. Sarı-kırmızılılar, şanına yakışır transferlere imza atarken aslında kasasını da zannedildiği kadar boşaltmadı.

MAAŞ BÜTÇESİ ARTMADI

Sergio Oliveira, Juan Mata, Mathias Ross, Yusuf Demir, Haris Seferovic, Lueo Dubois, Fredrik Midtsjö, Dires Mertens, Lucas Torreira, Mauro Icardi, Milot Rashica gibi yıldızları kadrosuna katan Cimbom maaş bütçesini artırmadan yoluna devam ediyor.

30.8 MİLYONLUK YÜK

Geçen sezon Cicaldau, Taylan, Luyindama, Emre Kılınç, DeAndre Yedlin, Sofiaene Feghouli, Olimpiu Moturan ve Mbaye Diagne gibi oyuncuların olduğu kadronun maaş bütçesi 30.8 milyon Euro idi.

YENİ RAKAM 30.9 MİLYON EURO

Bu sezon Icardi, Mata ve birçok yıldızların kadroya katılmasına rağmen maaş bütçesi sadece 100 bin Euro arttı. Aslan'ın transferlerden sonraki maaş bütçesi 30.9 milyon Euro'ya yükseldi.

Kadrosundan 23 oyuncuyu gönderen Galatasaray 13 yeni transferle yoluna devam edecek. Ekonomik anlamda kulübü zorlamayacak transferlerin altına imza atan yönetim, bunun yanında dünya yıldızlarını da kadrosuna katarak daha da güçlendi.

Galatasaray, PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı dünyaca ünlü Arjantinli golcü Mauro Icardi'ye yıllık 750 bin Euro maaş ödeyecek. Aalborg'dan transfer edilen genç stoper Mathias Ross ise yıllık 400 bin Euro maaş alacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN