FB Dinamo Kiev maçı 11'ler! Maç şifreli mi, şifresiz mi? Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda CANLI?

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB Dinamo Kiev maçı şifreli mi, şifresiz mi? Canlı nasıl izlenir? soruları gündemde yer alıyor. Sarı Lacivertli takım Avrupa Ligi gruplarında ilk maçına çıkacak. Şampiyonlar Ligi 3. turunda elendiği Dinamo Kiev ile mücadele edecek. Heyecanlı maça az bir süre kala taraftarlar araştırmalarını hızlandırdı. İşte FB Dinamo Kiev maçı muhtemel 11'ler ve diğer detaylar...

Giriş Tarihi 08 Eylül 2022, 08:52 Güncelleme 08 Eylül 2022, 08:54
FB Dinamo Kiev maçı 11’ler! Maç şifreli mi, şifresiz mi? Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda CANLI?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Fenerbahçe'nin ilk rakibi Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev oldu. Karşı karşıya gelecekleri günü bekleyen iki takım için de zorlu bir maç olacak. Dev mücadeleyi canlı, şifresiz izlemek isteyenler araştırmalara başladı. Peki Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB Dinamo Kiev maçı muhtemel 11'ler! Maç şifreli mi, şifresiz mi?

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı yarın (8 Eylül Perşembe) saat 19.45'te başlayacak. Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak maç Exxen'den canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE RÖVANŞ PEŞİNDE

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Ön Eleme oynayan ve Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibine elenen Fenerbahçe, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı rakibiyle aynı gruba düştü. Ukrayna'nın en köklü kulübü olan ve 2 kez Kupa Galipleri Kupası, 1 kez de Avrupa Süper Kupası kazanan Dinamo Kiev, 106 milyon Euro'luk takım değeriyle dikkat çekiyor.

Ukrayna'da yaşanan savaş nedeniyle Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde Polonya'da konuk eden Dinamo Kiev, maçlarını Kiev'de bulunan 70 bin kişilik olimpiyat stadında oynuyor. Savaş nedeniyle birçok futbolcusunu kaybeden Dinamo Kiev'in mevcut kadrosunda yalnızca 3 yabancı oyuncu bulunuyor. Takımın en değerli ismi ise 25 milyon Euro'luk piyasa değeriyle Viktor Tsygankov.