Son dakika: Galatasaray Gaziantep karşısında galip

Son dakika haberi... Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadele, 2-1 Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı. Sarı kırmızılılar, mücadeleyi uzatmalarda kazandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 05 Eylül 2022, 19:35 Güncelleme 06 Eylül 2022, 06:54
Son dakika: Galatasaray Gaziantep karşısında galip

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi.

Nef Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-1 Galatasaray üstünlüğü ile tamamlandı. Gaziantep'in golünü Sagal kaydederken, Galatasaray'ın golleri Bafetimbi Gomis ve 90+1. dakikada Kitsiou (k.k) geldi.

GALATASARAY 10 KİŞİ KALDI
Karşılaşmanın 31. dakikasında sarı kart gören Abdülkerim Bardakcı, dakikalar 45'i gösterirken ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı.

OKAN BURUK SARARDI
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 45+5. dakikada sarı kart gördü.

GALATASARAY'DAN DEVRE ARASI PAYLAŞIMI

Sarı kırmızılılar, karşılaşmanın devre arasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Abdülkerim Bardakcı'nın atılmasına tepki gösterdi.

GOMIS HEM ATTI HEM PENALTI KAÇIRDI
Karşılaşmanın 36. dakikasında takımına eşitliği getiren golü kaydeden Bafetimbi Gomis, 71. dakikada Mertens'in yerde kaldığı ve penaltı pozisyonunun ardından topun başına geçti. Fransız futbolcu, penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Karşılaşma bu sonuçla sona ererken Galatasaray puanını 10'a yükseltti. Lige harika bir başlangıç yapan Gaziantep FK ise sezonun ilk mağlubiyetini alarak 10 puanda kaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN