Son dakika: Beşiktaş Dele Alli'nin gol attığı maçta kazandı!

Son dakika haberi... Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Maçın sonunda yaşananlar olay yarattı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Eylül 2022, 20:41 Güncelleme 05 Eylül 2022, 00:22
Son dakika: Beşiktaş Dele Alli’nin gol attığı maçta kazandı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadelede kazanan 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri 30'da Muleka, 35'te Dele Alli ve 74. dakikada penaltıdan Kevin N'kodou oldu.

Ankaragücü'nün golleri ise 26 ve 47. dakikalarda Giorgi Beridze'den geldi.

ALLI SİFTAHI YAPTI
Beşiktaş'ın yakın zamanda kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Dele Alli, siyah beyazlı forma ile ikinci karşılaşmasında golle tanıştı.

WEGHORST'UN GOLÜ SAYILMADI
Karşılaşmada dakikalar 12'yi gösterirken Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Wout Weghorst topu ağlara gönderdi ancak maçın hakemi Mete Kalkavan ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

ANKARAGÜCÜ 10 KİŞİ KALDI

Ankaragücü'nün oyuncusu Marlon, karşılaşmanın 90+5. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

ORTALIK KARIŞTI

Marlon'un atılmasından sonra atağa geçen Beşiktaş'ta Rosier, sağ kanattan içeri atak yapmak istedi. Rosier'in girdiği ikili mücadele sonrasında ise sinirler gerildi ve sahada ufak çaplı bir karışıklık oldu. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu, pozisyon sonrasında sarı kart gördü. Maç sonunda ise Ankaragücü taraftarlarından biri sahaya atladı ve Beşiktaşlı futbolculara saldırmaya çalıştı. Taraftar, Cenk Tosun ve hakemlerin olduğu yere uçan tekme attı. Beşiktaş'ın futbolcusu Josef de Souza, karışıklıklardan sonra kırmızı kart gördü.

JOSEF GERİ DÖNDÜ
Sezon öncesinde bir sakatlık yaşayan ve sezonun ilk 4 haftasını kaçıran Beşiktaş orta sahası Josef de Souza, maçın 66. dakikasında Dele Alli'nin yerine oyuna dahil oldu ve bu sezonki ilk maçına çıkmış oldu.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 13'e yükseltirken, MKE Ankaragücü 1 puanda kaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN