Son dakika: Beşiktaş Sivas'ı geçti, liderliğe yerleşti

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede kazanan taraf ev sahibi Beşiktaş oldu. Siyah beyazlılar Muleka ve Weghorst'un ayağıdan bulduğu gollerle 3-1'lik skoru yakalarken, liderliğe de oturdu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2022, 20:32 Güncelleme 29 Ağustos 2022, 23:52
Son dakika: Beşiktaş Sivas’ı geçti, liderliğe yerleşti

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olan maçı ev sahibi Beşiktaş 3-1 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Muleka (2) ve Weghorst kaydederken, Sivasspor'un tek golü Dia'dan geldi. Beşiktaş bu galibiyetle Süper Lig'in zirvesine oturdu.

ALLI 11'DE
Beşiktaş'ın yeni transferi Dele Alli, ayağının tozuyla ilk karşılaşmasına ilk 11'de başladı. Maç genelinde güven veren bir görüntü çizen Alli, taraftarlardan tam not aldı. Bir diğer yeni transfer Kerem Atakan Kesgin ise karşılaşmaya 78. dakikada Dele Alli'nin yerine dahil oldu.

WEGHORST GOLDEN ÇOK ASİST YAPTI
Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 4 karşılaşmaya çıkan Wout Weghorst, 2 gol ve 3 asist bularak hücum etkinliğini bir kez daha göstermiş oldu.

DIA DA ATTI
Sivasspor'un yeni transferi Dia da karşılaşmaya 74. dakikada dahil olurken, karşılaşmanın 86. dakikasında ceza sahası dışından müthiş bir gol kaydetti.

SİVAS'IN YÜZÜ GÜLMÜYOR
Süper Lig'de 4. hafta geride bırakılırken, Sivasspor galibiyete yine ulaşamamış oldu.

TORRENT TRİBÜNLERDE

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı çalıştıran ve sezon bitimi itibariyle kulüple olan ilişkisi kesilen Domenec Torrent de mücadeyi Vodafone Park'tan takip etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN