Yusuf Yazıcı Trabzonspor'a doğru! Masada kiralık teklifi var

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, transfer çalışmalarına son hızda devam ediyor. Bordo mavililer, takıma takviye yapmaya devam ederken, gündeme bomba gibi bir isim geldi. Fırtına, altyapısından yetişen Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2022, 17:00 Güncelleme 27 Ağustos 2022, 17:21
Yusuf Yazıcı Trabzonspor’a doğru! Masada kiralık teklifi var

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi macerasından istediğini alamayan ve UEFA Avrupa Ligi gruplarından yoluna devam edecek olan Trabzonspor, transferde bombaları birer birer patlatıyor. Son olarak Marc Bartra ve Enis Bardhi'yi kadrosuna katan bordo mavililer, eski yıldızını kadroya katmak için kolları sıvadı.

KİRALIK OLARAK GELECEK

Fırtına, 2019-2020 sezonunda 16.5 milyon Euro ve Edgar IE karşılığında Lille'e gönderdiği yıldız futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor. Lille'in Fransa Ligue 1 maçında oynadığı Ajaccio karşılaşmasına ilk 11'de başlayıp dikkat çekici bir gol atmayı başaran Yazıcı, Fırtına'ya kiralık olarak katılabilir.

Sabah'ta yer alan habere göre Trabzonspor Yusuf Yazıcı için kiralama teklifini yaptı ve beklemeye koyuldu.

AĞAOĞLU MESAJI VERMİŞTİ
Haberde Yusuf Yazıcı'nın da Trabzonspor formasını tekrar giymek için istekli olduğu, bu nedenle transferden olumlu bir netice çıkabileceği belirtildi. UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonrasında "1-2 oyuncu daha transfer edebiliriz." açıklaması yapan Ağaoğlu'nun Naci Ünüvar ile Yusuf Yazıcı'yı işaret ettiği konuşuluyor.

CSKA'YA KİRALIK OLARAK GİTTİ

Lille'e transfer olduktan sonra şimdilerde Paris Saint Germain'i çalıştıran Christophe Galtier ile Ligue 1 şampiyonluğu da yaşayan Yazıcı, geride bıraktığımız sezonu CSKA Moskova'da kiralık olarak geçirmiş, 10 karşılaşmaya çıkıp 8 gol atmıştı.

Yusuf Yazıcı, CSKA Moskova ile olan kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından tekrar Lille'e dönmüştü.

Bu sezon ise kırmızı mavili forma ile Fransa Ligue 1'de 3 karşılaşmaya çıkan Yusuf, 1 gol kaydetti ve toplamda 134 dakika sahada kaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN