Trabzonspor Umut Bozok'u kadrosuna kattı!

Trabzonspor, Süper Lig'de geride bıraktığımız sezon Kasımpaşa formasıyla gol kralı olan Umut Bozok'un transferi konusunda Lorient ile anlaşmaya vardı. Transferin yakın zamanda açıklanması bekleniyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2022, 12:06 Güncelleme 27 Ağustos 2022, 12:57
Trabzonspor Umut Bozok’u kadrosuna kattı!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, flaş transferler yapmaya devam ediyor.

Kadrosuna Marc Bartra, Trezeguet, Enis Bardhi ve Eren Elmalı gibi isimleri katan Fırtına, bir isimle daha anlaşma sağladı.

ANLAŞMAYA VARILDI

A Spor'un son dakika haberine göre Trabzonspor, Süper Lig'de geride bıraktığımız sezon Kasımpaşa formasıyla gol kralı olan ve Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Umut Bozok'un transferi konusunda Lorient ile anlaşmaya vardı.

TRABZONSPOR UMUT BOZOK İLE ANLAŞMAYA VARDI | VİDEO

Uzun süredir oyuncuyu gündeminde tutan ve transferde doğru anı bekleyen Trabzonspor, oyuncu ile 3 yıllık sözleşmeye imzasını atacak.

NIMES'TE PARLADI

Fransa Ligue 2'de Nimes forması ile kariyerini parlatan Bozok, sonrasında Lorient'e transfer olmuş, daha sonrasında ise Troyes ve Kasımpaşa'da kiralık olarak görev almıştı.

'GOL KRALI'

Geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa'da kiralık olarak geçiren Bozok, 38 karşılaşmaya çıkarken, 20 gol ve 7 asist yapmış, 'gol kralı' ünvanının sahibi olmuştu. Bozok, 2017/18 sezonunda Nimes formasıyla 24 gole ulaşarak yine krallık tacını takmıştı.

takvim.com.tr DUYURMUŞTU

Oyuncunun transferini takvim.com.tr duyurmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN