Dele Alli Beşiktaş'ta! Sözleşme detayları belli oldu!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Siyah beyazlılar, uzun süredir gündeminde olan Dele Alli transferinde mutlu sona ulaştı. İşte transfer ve sözleşmenin detayları...

Giriş Tarihi 24 Ağustos 2022, 15:50 Güncelleme 24 Ağustos 2022, 17:00
Dele Alli Beşiktaş’ta! Sözleşme detayları belli oldu!

İÇİNDEKİLER

Orta saha mevkisine transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ta gündemde yer alan en önemli isim İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Dele Alli idi.

Son olarak Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin ile anlaşma sağlayan siyah beyazlılar, İngiliz yıldız ile anlaşmaya vardı.

KİRALIK OLARAK ANLAŞILDI

A Spor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Dele Alli için kulübüyle 1 yıllık kiralık olarak anlaşma sağladı.

Dele Alli'de işlem tamam! | Video

Siyah-beyazlılar, Dele Alli'nin bonservisi için ocak ayına kadar 6 milyon Euro, sezon sonu ise 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katma opsiyonuna da sahip olacak. Kartal, kiralama bedeli olarak bir ücret ödemeyecek.

UÇAĞI İNİŞ YAPACAK

Alli'yi taşıyan uçağın 25 Ağustos'ta saat 1:30 civarında İstanbul'da olması bekleniyor.

TOTTENHAM'DA PARLADI

Tottenham forması ile genç yaşında inanılmaz bir performans gösteren ve dünya çapında dikkatleri üzerine çeken Dele Alli, İngiltere Milli Takımı'na kadar yükselmişti.

Döneminin en potansiyelli oyuncularından olarak gösterilen 26 yaşındaki futbolcu, kariyerinin ilerleyen dönemlerinde mental sıkıntılar yaşamış ve kariyeri düşüşe geçmişti. 2021/22 sezonunun devre arasında Everton'a geçen Alli, mavi beyazlılar ile de istenilen seviyeye çıkamamıştı.

Transfermarkt verilerine göre 16 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Alli, geçtiğimiz sezon Everton formasıyla 11 karşılaşmaya çıkmıştı. Bu sezon Premier Lig'de 2 karşılaşmaya çıkan ve sahada 38 dakika kalabilen Alli, gol veya asist katkısı sağlayamadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN