Trabzonspor ayrılığı duyurdu!

Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan Kaplan yuvadan uçtu. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklama ile uzun süredir ismi Ajax ile anılan futbolcunun transferi resmiyet kazanmış oldu. Peki Hollanda ekibi transfer için ne kadar ödedi? İşte transferin detayları...

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2022, 15:39 Güncelleme 19 Ağustos 2022, 20:47
Trabzonspor ayrılığı duyurdu!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, genç stoper oyuncusu Ahmetcan Kaplan ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.

Kulübün sosyal medyasından yapılan açıklamada, "Bu bir veda değil; dünyanın zirvesine yolculuğun ilk adımı. Gururumuzsun Ahmetcan Kaplan, yolun açık olsun!" ifadelerine yer verildi.

Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan'ın yeni kulübü de açıklamayı yaptı. Açıklamada, oyuncu ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada ise, Ahmetcan Kaplan için 9,5 milyon Euro bonservis bedeli ödeme alındığı ve sonraki satıştan elde edilecek karın %15'inin Trabzonspor'a verileceği belirtildi.

Trabzonspor'un şampiyon olarak tamamladığı 2021/22 sezonunda forma şansı bulmaya başlayan Ahmetcan Kaplan, geçtiğimiz sezonda bordo mavili forma ile ligde çıktığı 13 karşılaşmada 1 asist ile oynamıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN