Beşiktaş'tan Dele Alli bombası! Bu transfer ses getirir

Süper Lig'de çıktığı ilk maçta uzatmalarda galip gelen, ikinci hafta karşılaşmasında ise Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş, transferde eksik noktalarına odaklanıyor. Orta saha mevkisine transfer yapmak isteyen siyah beyazlıların gündemine bomba gibi bir isim düştü. İddiaya göre Kartal, Dele Alli ile ilgileniyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2022, 18:10 Güncelleme 16 Ağustos 2022, 18:50
Beşiktaş’tan Dele Alli bombası! Bu transfer ses getirir

İÇİNDEKİLER

Sezona Valerien Ismael ile başlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Siyah beyazlılarda Atiba ve Josef'in sakatlıklarından sonra orta sahada bir boşluk oluşmuştu. Gedson Fernandes'ten de şu ana kadar bekleneni alamayan Kartal, gözünü orta saha transferine çevirdi.

ALLI BOMBASI

A Spor'da yer alan habere göre Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Delle Alli ile ilgileniyor.

İddiaya göre yıldız futbolcu ile satın alma opsiyonlu kiralık anlaşma yapılacak.

Kartal, İngiliz oyuncuya yıllık 2.2 milyon Euro net maaş ödeyecek.

TOTTENHAM'DA PARLADI

Kariyerine MK Dons altyapısında başlayan Alli, kısa süre içerisinde Tottenham'ın dikkatini çekmişti. Genç yaşında Tottenham'a transfer olan İngiliz yıldız, dünyanın en potansiyelli gençleri arasında gösteriliyordu.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Tottenham forması ile ilk sezonunda Premier Lig'de 33 karşılaşmaya çıkan futbolcu, 10 gol ve 9 asist ile oynamıştı. Sonraki yıllarda da başarılı bir grafik çizen Alli, mental sorunları nedeniyle son yıllarda futbolunda düşüşler yaşamıştı.

Londra ekibinin gözden çıkarmasının ardından Everton'a transfer olan Alli, geçtiğimiz sezon mavi beyazlı formayla 11 karşılaşmaya çıkarken, gol veya asist katkısı üretememişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN