Son dakika: Fenerbahçe 6-0 galip!

Son dakika haberi... Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Fenerbahçe, sahadan 6 golle galip gelirken, Arda Güler 20 dakikada 2 gol kaydetti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2022, 20:35 Güncelleme 15 Ağustos 2022, 23:52
Son dakika: Fenerbahçe 6-0 galip!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ikinci haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Rakibine göre daha rahat oynayan Fenerbahçe, karşılaşmayı 6-0 kazandı.

Sarı lacivertliler mücadelenin ilk yarısında Joshua King, Enner Valencia ve Emre Mor ile gollerini buldu.

İkinci yarıda ise tekrar sahneye çıkan Enner Valencia, takımının dördüncü golünü kaydetti. 85. ve 90. dakikalarda sahneye çıkan Arda Güler ise maçın skorunu tayin eden golü kaydetti.

KING VE VALENCIA PARLADI
Karşılaşmanın ilk golünü atan Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden King, Valencia'nın ikinci golünü yapan isim oldu. 2 gol kaydeden Valencia ise Emre Mor'un golünde asistini yaptı. Enner Valencia karşılaşmayı 2 gol ve 1 asist ile tamamlarken, Joshua King 1 gol ve 1 asist ile karşılaşmayı tamamladı.

Enner Valencia'nın ilk golünde asisti yapan isim yeni transferlerden Lincoln oldu.

VALENCIA'DAN İLGİNÇ İSTATİSTİK
Maçın en göze çarpan oyuncusu olmayı başaran Enner Valencia, son 3 Süper Lig maçında da iki gol atmayı başardı. Bu maçın yanı sıra ilk hafta karşılaşmasında Ümraniyespor'a da 2 gol atan Valencia, geçtiğimiz sezonun son maçı olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında da 2 gol kaydetmişti.

KASIMPAŞA KIZARDI
Kasımpaşa oyuncusu Hasan Emre, 16. dakikada Enner Valencia'ya yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart gördü.

EL 'VAR'
Karşılaşmanın 23. dakikasında ise ilk 11'e dönen Miha Zajc golünü attı ancak maçın hakemi Mete Kalkavan, VAR incelemesi sonrasında golü iptal eden düdüğü çaldı.

20 DAKİKADA 2 GOL
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Arda Güler, 70. dakikada Enner Valencia'nın yerine oyuna girdi. Genç futbolcu, 20 dakika sahada kalırken iki golün altına imzasını atarken, neden 10 numaralı formanın ona emanet edildiğini bir kez daha gösterdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN