Son dakika: Fırtına'dan Bartra paylaşımı! Yeni karakter açıldı

Son dakika haberi... Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, yeni stoperi Marc Bartra'yı yaptığı sosyal medya paylaşımı ile duyurdu. Bordo mavililer yaptıkları paylaşımda, "Yeni karakter açıldı. Trabzonspor'a hoş geldin Marc Bartra" ifadelerine yer verildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2022, 21:44 Güncelleme 15 Ağustos 2022, 22:06
Son dakika: Fırtına’dan Bartra paylaşımı! Yeni karakter açıldı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, yeni transferi Marc Bartra'nın transferini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oyun temalı bir video ile duyurulan transferin paylaşımına, "New character unlocked. Trabzonspor'a hoş geldin Marc Bartra" ifadelerine yer verildi.

REAL BETIS'TE 146 MAÇ

Barcelona altyapısından yetişen İspanyol stoper, Dortmund ve Real Betis'te de forma giydi. Son 4 sezondur İspanya La Liga ekibi Real Betis'in formasını giyen Bartra, toplamda 146 karşılaşmaya çıktı.

Yıldız futbolcu, kariyeri boyunca tam 16 kupa kaldırdı. 31 yaşındaki stoper 2 Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga ve 1 UEFA Süper Kupa kazandı.

Trabzonspor, 14 kez İspanya Milli Takımı'nın formasını da terleten Bartra için 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu rakam iki taksit şekilde verilecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN