TRABZONSPOR HATAYSPOR CANLI MAÇ İZLE 📺 TS Hatayspor maçı canlı izle! Maçın 11'leri...

Trabzonspor ile Hatayspor bu akşam karşı karşıya geliyor. Süper Lig'in 2. haftasında gerçekleşen heyecanlı maça dair futbol severler araştırmalara koyuldu. Son dakika maçın 11'leri belli oldu. Peki Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? TS Hatayspor maçı şifreli mi şifresiz mi? TS Hatayspor maçı CANLI nasıl izlenir? İşte maç hakkında bilgiler...

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2022, 20:44 Güncelleme 12 Ağustos 2022, 21:01
TRABZONSPOR HATAYSPOR CANLI MAÇ İZLE 📺 TS Hatayspor maçı canlı izle! Maçın 11’leri...

İÇİNDEKİLER

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor bugün Hatayspor'u evinde ağırlayacak. Abdülkadir Bitigen'in çalacağı düdükle birlikle başlayacak maçta bordo mavili takım Hatayspor'u yenerek 2'de 2 yapmak istiyor. Maça az bir süre kala taraftarlar maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri araştırmaya koyuldu. Peki Trabzonspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? TS Hatayspor maçı şifreli mi şifresiz mi? TS Hatayspor maçı CANLI nasıl izlenir? İşte canlı izleme yolları ve diğer detaylar...

MAÇIN İLK 11'LERİ

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas,Doğucan, Visca, Trezeguet, Cornelius.

Hatayspor: Erce, Kamil, Simon, Vranjes, Samuel, Ruben, Aabid, Musa, Dylan, Saba, Ayoub.

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Hatayspor maçı 12 Ağustos Cuma yani bugün saat 21:00'de başlayacak. Müsabaka beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇI CANLI NASIL İZLENİR?

Maç ile ilgili tüm detaylar maç sırasında ve sonrasında Takvim.com.tr'de! Aşağıdaki linke tıklayarak canlı anlatım izleyebilirsiniz.

TRABZONSPOR'DA 4 EKSİK VAR

Trabzonspor'da sakatlıkları süren Bruno Peres, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Marek Hamsik maç kadrosunda yer almadı.

TRABZONSPOR, 103 GÜN SONRA TARAFTARI ÖNÜNDE

Bordo-mavililer, geçen sezon ligin 35. haftasında sahasında 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ettiği Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasının ardından ilk kez taraftarı önüne çıkacak. Karadeniz ekibi, şampiyonluk sonrasında taraftarların sahaya girmesiyle bakıma alınan statta 103 gün sonra karşılaşma oynayacak.