F. Bahçe’den 3’lü taarruz!

Fener yönetimi 3 yıldız santrforla aynı anda temasa geçti. Al-Nassr’dan ayrılmak isteyen Aboubakar, Chelsea’nin elden çıkarmaya çalıştığı Batshuayi dışında Leipzig’de 3. forvte durumuna düşen Sörloth için de düğmeye basıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2022 Güncelleme 12 Ağustos 2022, 07:21
F. Bahçe’den 3’lü taarruz!

İÇİNDEKİLER

Kadrosuna santrfor transferi yapmak için yoğun bir çaba harcayan Fenerbahçe yönetimi 3 isim üzerinde duruyor. Fenerbahçe Vincent Aboubakar, Alexander Sörloth ve Michy Batshuayi için taarruza geçti.

Aboubakar'ın Al-Nassr'da yaşanan maddi kriz nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor. Aboubakar'ın Süper Lig'e dönüş hazırlığında olduğu ve kendisi ile ilgilenen takımın da Fenerbahçe olduğu iddia edildi.

Sarı-Lacivertli kurmayların Aboubakar'a 1+2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu da iddialar arasında. Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir diğer ismin Michy Batshuayi olduğu da ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin Chelsea ile temasa geçip oyuncunun şartlarını olduğu bildirildi. Chelsea de 1 yıl daha sözleşmesi olan Batshuayi'yi bonservisiyle satmayı düşünüyor. Fener'in hedefi uygun bir bedelle transferi yapmak. Bu arada Leipzig'de 3. forvet durumuna düşen Alexander Sörloth için de Alman kulübüyle bir kez daha temasa geçtiği daha önce istenilen indirimin bir kez daha gündeme geldiği de öğrenildi.

SAKATLIK RİSKİ DÜŞÜNDÜRÜYOR
Fenerbahçe Yönetimi'nin sakatlık riski bulunan Vincent Aboubakar ile 1+2 yıllık sözleşme imzalamak istediği, garanti sözleşmenin 1 yıllık olmasını istediği öğrenildi.