Galatasaray Danimarkalı stoper Jannik Vestergaard’ı gündemine aldı

Nelsson için Sevilla ile pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, 24 yaşındaki stoperin milli takımdan partneri olan Vestergaard’a kancayı attı. 1.99 boyundaki oyuncunun menajeriyle temas sağlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2022 Güncelleme 10 Ağustos 2022, 06:58
Galatasaray Danimarkalı stoper Jannik Vestergaard’ı gündemine aldı

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da artık Victor Nelsson'un ayrılığı yavaş yavaş yaklaşıyor. Sevilla'dan teklif alan Danimarkalı yıldızla ilgili pazarlıklar devam ederken, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur da dün yaptığı açıklamada gelinen durumu anlattı.



ÖNCELİKLİ HEDEFLERDEN BİRİ
Timur, Nelsson'un teklifler olduğunu, Danimarkalı yıldızın ayrılmak istediğini ve stoper arayışlarının sürdüğünü söyledi. Savunmasını takviye edebilmek için çok sayıda ismi listesine alan Galatasaray'ın öncelikli hedeflerinden birisini TAKVİM ortaya çıkarıyor. Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, Leicester City formasını giyen Jannik Vestergaard'ın transferi için girişimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Danimarka Milli Takımı'nda Victor Nelsson ile beraber görev yapan 30 yaşındaki futbolcunun İngiliz kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon başında Southampton'dan 17.6 milyon Euro karşılığında transfer edilen Jannik Vestergaard 20 maçta forma giydi.



TRABZONSPOR VAZGEÇMİŞTİ
Bu sezonun planlamasında 5. stoper pozisyonuna düşen Danimarkalı futbolcunun adı bir ara Trabzonspor ile de anılmıştı. Ancak Bordo- Mavililer yüksek maliyet nedeniyle geri adım atmak zorunda kalmıştı. Galatasaray ve Vestergaard cephesinde önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN