Nelsson'un yeri partneriyle dolacak! Jannik Vestergaard hamlesi

Geçen sezon forma giyen stoperlerinden Marcao'yu Sevilla'ya gönderen ve yıldız savunma oyuncusu Victor Nelsson ile de yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da, stoper arayışları sürüyor. Kaliteli bir ismi kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılıların gündeminde bir dönem Trabzonspor'un da ilgilendiği Jannik Vestergaard bulunuyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2022, 16:01 Güncelleme 09 Ağustos 2022, 16:37
Nelsson’un yeri partneriyle dolacak! Jannik Vestergaard hamlesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da artık Victor Nelsson'un ayrılığı yavaş yavaş yaklaşıyor. Sevilla'dan teklif alan Danimarkalı yıldızla ilgili pazarlıklar devam ederken, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur da bugün yaptığı açıklamada gelinen durumu anlattı.

STOPER ARAYIŞI SÜRÜYOR

Timur, Nelsson'un teklifler olduğunu, Danimarkalı yıldızın ayrılmak istediğini ve stoper arayışlarının sürdüğünü söyledi.

takvim.com.tr ULAŞTI

Savunmasını takviye edebilmek için çok sayıda ismi listesine alan Galatasaray'ın öncelikli hedeflerinden birisini takvim.com.tr ortaya çıkarıyor.

Alınan bilgilere göre sarı-kırmızılılar, Leicester City formasını giyen Jannik Vestergaard'ın transferi için girişimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Danimarka Milli Takımı'nda Victor Nelsson ile beraber görev yapan 30 yaşındaki futbolcunun İngiliz kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

17.6 MİLYON EURO ÖDENDİ
Geçtiğimiz sezon başında Southampton'dan 17.6 milyon Euro karşılığında transfer edilen Jannik Vestergaard 20 maçta forma giydi.


Bu sezonun planlamasında 5. stoper pozisyonuna düşen Danimarkalı futbolcunun adı bir ara Trabzonspor ile de anılmıştı. Ancak bordo-mavililer yüksek maliyet nedeniyle geri adım atmak zorunda kalmıştı.


1.99'luk boyuyla dikkatleri çeken Vestergaard daha önce Hoffenheim, Werder Bremen ve Mönchengladbach formalarını da giydi. 35 kez Danimarka Milli Takımı'nda oynayan ve 2 gol atan yıldız futbolcunun piyasa değeri 13 milyon Euro.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN