Fenerbahçe'de Uruguaylı santrfor Maxi Gomez için geri sayıma başladı

‘El Toro’ (Boğa) lakaplı Maxi Gomez ile F.Bahçe her konuda anşltaı. Fenerbahçe ile anlaştığını kulübüne haber veren Uruguaylı sanftor Sampdoria oynanacak hazırlık maçının kadrosundan çıkartıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2022 Güncelleme 08 Ağustos 2022, 06:58
Fenerbahçe’de Uruguaylı santrfor Maxi Gomez için geri sayıma başladı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de mutlak şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de santrfor transferi için geri sayım başladı. Fenerbahçe'inin bir süredir görüşme halinde olduğu Uruguaylı santrfor Maxi Gomez'den güzel haberler gelmeye başladı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe, 25 yaşındaki Uruguaylı golcü ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Bu gelişme üzerine kulübüne haber veren Maxi Gomez, Atalanta ile oynanacak hazırlık maçının kadrosundan çıkarıldı.



VALENCIA İNDİRİM YAPTI...
'El Toro' (Boğa) lakaplı Maxi Gomez için Fenerbahçe'nin kısa süre içerisinde Valencia ile anlaşmaya varmasının da büyük ihtimal olduğu ifade edildi. Valencia Kulübü'ne yakın kaynaklar, transfer için pazarlıkların 12 milyon Euro'dan başladığını ancak rakamın daha da aşağı düştüğünü belirtti. Fenerbahçe Maxi Gomez'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak isterken, kulübü oyuncunun direkt satışını talep ediyor. Oyuncunun Fenerbahçe'ye direkt satışı daha yüksek bir ihtimal olarak görülüyor.



İSPANYOL BASINI DA ONAYLADI!
Fenerbahçe'nin Maxi Gomez transferinin imzaya kaldığını belirten İspanyol basınına göre Valenci bonservis için indirimi de kabul etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN