Kartal tek attı 3 aldı! Rachid Ghezzal'ın muhteşem golüyle evinde Kayserispor'u devirmeyi başardı

Taraftarı önünde kötü bir ilk yarı oynayan Kara Kartal, ikinci yarıda toparlandı ve pozisyonlar bulmaya başladı. 67’de Kayserili Karimi oyundan atıldı. 90+3'te Cenk Tosun kızardı... 90+6'da sahneye çıkan Beşiktaş'ın sihirbazı Rachid Ghezzal müthiş bir gole imza atarak takımına 3 puan kazandırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2022 Güncelleme 07 Ağustos 2022, 06:59
Kartal tek attı 3 aldı!  Rachid Ghezzal’ın muhteşem golüyle evinde Kayserispor’u devirmeyi başardı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş sezonun ilk maçında Kayserispor'u evinde 1-0 mağlup etti. Kartal, ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlandı... 9. dakikada Kayserispor tehlikeli geldi. Gavronovic kaleci Ersin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı.



KAYSERİSPOR GOLE ÇOK YAKLAŞTI
55'te Kolovetsios, kale önünde yüzde 100'lük bir gol pozisyonundan yararlanamadı. 59'da N'Koudou'nun ortasına kale dibinde önce Weghorst sonra Ghezzal dokunamadı.



GOLÜN ASİSTİ WEGHORST'TAN
80'de Salih'in şutu direği yaladı. 83'te Cenk'in ağlara gönderdiği top ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 90+6'da Weghorst'un pasında Ghezzal şık plaseyle topu ağlara gönderdi: 1-0.



DIŞARIDAN AFFETMİYOR!
Süper Lig'e geldiği 2020-2021 sezonundan bu yana ceza sahası dışından en fazla gol atan oyuncu Rachid Ghezzal... Cezayirli yıldız oyuncu ceza sahası dışından 7. golüne imza attı. Maçtan sonra konuşan tecrübeli oyuncu, "Son dakikada olsa kazandığımız için mutluyuz" dedi.



ARTHUR MASUAKU SAHNE ALDI
Beşiktaş'ın West Ham United'tan transfer ettiği Arthur Masuaku, Siyah-Beyazlı forma altında ilk maçına çıktı. 28 yaşındaki yıldız futbolcu, savunmanın solunda görev alırken fiziksel gücüyle dikkatleri çekti.



BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI
Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal galibiyet golünden sonra büyük bir sevinç yaşadı. Yıldız futbolcu yedek kulübesine doğru koşarken Teknik Direktör Valerien Ismael onu adeta bağrına bastı. İkilinin kucaklaşması gecenin en önemli enstantenelerindendi...



KAYSERİ KARTAL'DAN ÇOK ÇEKİYOR!
Beşiktaş, Süper Lig'de 90+5'inci dakikalardan sonra attığı son 3 golü de Kayserispor filelerine gönderdi. Dün gece 90+6. dakikada Ghezzal, Kayserispor filelerini havalandırdı. 2021 yılının Aralık ayında Güven Yalçın Kayserispor'a karşı gol atarken dakikalar 90+6'yı gösteriyordu. 2021 yılının Ocak ayında ise Hasic yine 90+6'da Kayseri'yi avladı.



ISMAEL: İKİNCİ YARI TOPARLADIK
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam, "İlk yarıda iyi değildik ama ikinci yarıda toparlandık. Daha iyi oynadık ve maçı çevirmeyi başardık" ifadelerini kullandı. Valerien Ismael, Ghezzal'ın attığı golden sonra gösterdiği tepkiyi ise, "Sezon başından beri çok çalışıyoruz. Biz hepimiz aynı gemideyiz. Bunun sonucunda da böyle bir sevinç yumağı oluştu" dedi.



TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Sezonun açılış maçına Beşiktaşlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Vodafone Park tribünlerinin hemen hemen tamamının dolu olduğu karşılaşmada yoğunluk yaşanmaması için stat kapıları erken saatlerde açıldı. Karşılaşmanın başlamasına kısa süre kalmasına rağmen stat dışındaki yoğunluk dikkati çekti. Beşiktaşlı taraftarlar, siyah-beyazlı takımın sahaya çıkmasının ardından yeni transfer Wout Weghorst'a büyük ilgi gösterdi. Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, Ismael için hazırladığı üzerinde "Terminatör" yazılı pankartı maç öncesi tribünlere astı.



BEŞİKTAŞ'TAN PENALTI İTİRAZI
Beşiktaş'ın pozisyon bulmakta zorlandığı dakikalarda hem tribünlerden hem de Siyah-Beyzlı futbolculardan yoğun penaltı itirazı geldi. 81. dakikada Kolovetsios'un topa kafa ile müdahala etmek isterken elle oynadığı iddiası uzun süre geldi. Ancak Ümit Öztürk'ün devam kararı geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN