Galatasaray orta sahada adeta devrim yaptı!

Geçen sezon büyük tepki çeken Berkan-Taylan-Cicaldau’lu orta alndan Torreira-Midtsjö-Oliveira’lı orta alana geçiş yapan Galatasaray adeta çağ atladı. Yapılan hamleler yen siezon öncesinde camiayı çok heyecanlandır.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2022 Güncelleme 06 Ağustos 2022, 06:59
Galatasaray orta sahada adeta devrim yaptı!

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon tarihinin en kötü performanslarından birisini sergileyen ve Süper Lig'i 13. sırada bitiren Galatasaray yeni sezon öncesi üst üste transfer bombaları patlatıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim göreve gelir gelmez ilk olarak orta alanda yaşanan büyük sorunu çözmek için çalışmalara başlamıştı.



BURUK SİNYALİ VERMİŞTİ
Okan Buruk da imza töreninde yaptığı açıklamada orta alana 3-4 takviye yapacaklarını söylemişti. Geçen sezon Taylan, Berkan ve Cicaldau'dan oluşan orta sahayla çok büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray şu ana kadar yaptığı 3 önemli hamleyle bu bölgesini baştan aşağıya değiştirdi. İlk olarak Porto formasını giyen Sergio Oliveira parçalı formayı sırtına geçirdi. Ardından Frederik Midtsjö hamlesi geldi. Yönetimin orta alana yaptığı son hamle ise sadece Türkiye'de değil Avrupa'da büyük ses getirdi. Sarı-Kırmızılılar, Arsenal'den Lucas Torreira ile her konuda anlaşmaya vardı. Uruguay Milli Takımı'nın düzenli olarak formasını giyen 26 yaşındaki futbolcunun en geç yarın akşama kadar İstanbul'a gelmesi bekleniyor.



BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENDİ
Böylece Galatasaray yönetimi taraftarı isyan noktasına getiren Taylan, Berkan Kutlu, Cicaldau orta sahasından Lucas Torreira, Midtsjö ve Sergio Oliveira orta sahasına geçiş yapmış oldu. Yapılan bu hamleler yeni sezon öncesinde taraftarları fazlasıyla heyecanlandırıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN