Galatasaray Berkay Özcan'ı istiyor! Transferde Taylan ve Berkan detayı

Orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gündemdeki isimlerden biri de Başakşehir forması giyen Berkay Özcan... Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö ile anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, orta sahaya bir de yerli isim almak istiyor. Aslan'ın hedefinde ise Başakşehir forması giyen Berkay Özcan var. Transferdeki Taylan ve Berkan detayı da dikkat çekiyor. İşte transferin detayları...

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2022, 09:13 Güncelleme 02 Ağustos 2022, 10:21
Galatasaray Berkay Özcan’ı istiyor! Transferde Taylan ve Berkan detayı

İÇİNDEKİLER

Transferde yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, bir isme daha imza attırmaya hazırlanıyor.

Sarı kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un eski öğrencisi Berkay Özcan için temaslara başladı. Transferi tamamlama planı ise Taylan Antalyalı'yı takasta kullanmak ve bir miktar para ödemek...

TAYLAN OLMAZSA BERKAN KULLANILACAK

Spor Arena'nın iddiasına göre Galatasaray bu planından verim alamazsa, Berkan Kutlu'yu takas olarak gönderecek ve sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif edilecek. Emre Belözoğlu'nun kulübünün bu teklife nasıl yaklaşacağı ise merakla bekleniyor.

İddiaya göre Galatasaray, Taylan Antalyalı ile Berkay Özcan'ı takas etme teklifini sözlü olarak iletti. Oyuncu için 6 milyon Euro isteyen Başakşehir ise teklifi reddetti. Sonrasında tekrar teklif yapmaya hazırlanan Aslan, Taylan artı bir miktar para karşılığında transferi tamamlamak istiyor.

BERKAY SICAK BAKIYOR
Önümüzdeki günlerde oyuncunun transferi ile alakalı önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. Mesut Özil'in transferi sonrasında 10 numaralı formasını yıldız futbolcuya teslim eden Özcan'ın da Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor.

ŞAMPİYONLUKTA BAŞROLDEYDİ
Orta sahasındaki kaliteyi arttırmak isteyen Galatasaray, oyuncuyu transfer etmek için yoğun bir mesai harcayacak. Sezon açılışına kadar transferi bitirmek isteyen kulübün bu isteğini gerçekleştirmesi için önünde kısa bir süre bulunuyor. Okan Buruk'un Başakşehir ile şampiyonluk yaşadığı sezonda da İstanbul ekibinin kadrosunda bulunan Berkay, takımda kilit rol oynamıştı.

Almanya'nın Karlsruhe kentinde dünyaya gelen 24 yaşındaki futbolcu, Hamburg'tan Başakşehir'e transfer olmuştu. Merkez orta saha ve 10 numara mevkilerinde oynayabilen Özcan, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de çıktığı 35 maçta 3 gol ve 1 asist ile oynamıştı. Oyuncu pas kalitesi ve oyun görüşü ile dikkatleri üzerine çekiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN