Belçika'dan flaş Frey iddiası! Eski Fenerbahçeli Galatasaray'a

Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor… Sergio Oliveira, Abdülkerim bardakçı, Leo Dubois, Kazımcan Karataş, Haris Seferovic gibi isimleri kadrosuna katan Cimbom’da golcü arayışları sürüyor... Gündeme ise sürpriz bir isim geldi. Bir dönem Fenerbahçe'ye transfer olan Michael Frey, Galatasaray'a doğru gidiyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 29 Temmuz 2022, 11:22 Güncelleme 29 Temmuz 2022, 11:55
Belçika’dan flaş Frey iddiası! Eski Fenerbahçeli Galatasaray’a

İÇİNDEKİLER

Mostafa Mohamed'i Nantes'a kiralayan ve Haris Seferovic'i Benfica'dan kiralayan Galatasaray bir başka santrfor transferi için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar için Belçika'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

SÜRPRİZ İDDİA

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin eski golcüsü Michael Frey'in peşinde olduğu iddia edildi. Voetball'ın haberine göre Galatasaray, hayal kırıklığıyla sona eren geçen sezonun ardından yeniden toparlanmak istiyor. Bu doğrultuda Michael Frey'in transferi için mali şartlar soruldu.

KENDİNİ BULDU

Fenerbahçe'de beklentilerin oldukça uzağında kalan Michael Frey, Belçika'da tam anlamıyla kendini buldu. 2021-22'de ligde çıktığı 33 maçta 22 gol, 4 asistlik müthiş bir istatistik yakalayan Frey, yeni sezona da bomba gibi girdi.

YİNE ŞAŞIRTTI

Frey, Royal Antwerp formasıyla yeni sezonun ilk maçında adeta şov yaptı. Takımının 2 golünü birden atan Michael Frey Türk futbolseverleri bir kez daha şaşırtmayı başardı.

Sarı-lacivertlilerin 2018-2019 sezonunda 2,6 milyon Euro'ya transfer ettiği Michael Frey, bekleneni verememişti. Taraftarlar tarafından ciddi şekilde eleştirilen Michael Frey, geçtiğimiz sezon başında 2 milyon Euro'ya Antwerp'e satılmıştı. 28 yaşındaki İsviçreli santrforun 2024 yılına kadar Antwerp ile sözleşmesi bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN