Fenerbahçe'den stoper, forvet ve sol bek için yoğun mesai!

Yaz transfer sezonunun hızlı takımı Fenerbahçe durmuyor. Stoper için Nino, Semedo ve Leo Ortiz’le ilgili temaslarını sürdüren yönetim, forvet hattı için Boupendza ve Plea, sol bek için de Luan Peres ve Welington için uğraş veriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2022 Güncelleme 27 Temmuz 2022, 06:59
Fenerbahçe’den stoper, forvet ve sol bek için yoğun mesai!

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için ciddi yol kat eden Fenerbahçe, yeni takviyeler için teknik direktör Jorge Jesus'un direktifleri doğrultusunda hareket etmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli kurmaylar stoper, forvet ve sol bek mevkileri için 8 futbol üzerinde duruyor. Fenerbahçe stoper hattı için Brezilyalı Nino ve Leo Ortiz, Portekizli Semedo üzerinde duruyor. Nino ve Semedo üzerinde daha fazla yoğunlaşıldığı ifade ediliyor. Semedo için geçtiğimiz haftalarda da temas sağlanmıştı. Forvet hattı için ise Boupendza ve Plea için ciddi bir uğraş söz konusu. Alassane Plea'dan her an müjdeli haberin gelebileceği kulübe yakın kaynaklar tarafından dile getiriliyor. Sarı-Lacivertli kurmayların, Alman kulübü Mönchengladbach ile 4.5 milyon Euro'ya el sıkıştığı ifade ediliyor. Oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmelerde de önemli mesafe kat edildiğne dair ibligiler geliyor.



SON ADAY PERES...
Jorge Jesus'un takviye yapılmasını istediği bir diğer bölge ise sol bek. Uzun süredir Brezilyalı Welington için ciddi uğraş veren Sarı- Lacivertli kurmaylar ilk tercihi bu futbolcu olmasına karşın Marsilya'nın Brezilyalısı Luan Peres'i de listesine almış durumda. Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un yeni sezon başlayana kadar tüm transferlerini tamamlanmasını yönetimden istediği de gelen haberler arasında.



NİNO'NUN KLASI TARTIŞILMAZ
25 yaşında ve 1.88 boyunda olan Nino'nun piyase değeri 6.5 milyon Euro. Nino, 6 kez Brezilya U23, 6 kez de Brezilya Olimpiyat takımında forma giydi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN