Paris Saint Germain Osaka'yı 6 golle geçti! Yeni Paris ışık saçıyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, hazırlık maçı kapsamında karşılaştığı Gamba Osaka'yı 6-2 mağlup etti. Başkent ekibinin yıldızları Messi ve Neymar, karşılaşmaya golleriyle damga vurdu. İşte karşılaşmadan öne çıkanlar...

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2022, 16:14 Güncelleme 25 Temmuz 2022, 16:18
Paris Saint Germain Osaka’yı 6 golle geçti! Yeni Paris ışık saçıyor

İÇİNDEKİLER

Sezon öncesi hazırlık maçı kapsamında Gamba Osaka ile karşılaşan Paris Saint Germain, rakibine 6-2 mağlup etti.

Yıldızlar topluluğu Paris Saint Germain, sahaya Donnaruma, Ramos, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes, Hakimi, Veratti, Vitinha, Pablo Sarabia, Neymar ve Messi 11'i ile sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Sarabia, Neymar, Mendes ve Messi ile golleri bulan ve 4-1 öne geçen Paris ekibi, ikinci yarıda ise yine Neymar ve Mbappe'nin golleriyle toplamda 6-2'lik skora ulaştı ve sahadan galibiyet ile ayrıldı.

PSG GALTIER İLE ÇOK BAŞKA
Mauricio Pochettino ile yollarını ayıran ve ünlü Fransız teknik adam Christophe Galtier ile sözleşme imzalayan Paris Saint Germain, teknik adamın takımın başına geçmesinin ardından hiç mağlubiyet yaşamadı. Yıldızlar topluluğu olan kulüp, oynadığı 4 sezon öncesi hazırlık karşılaşmasında 13 gol atarak başarılı bir görüntü sergiledi.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU
Fransa Ligue 1'i şampiyon olarak bitiren ancak Şampiyonlar Ligi'nde istediği başarıya ulaşamayan PSG, bu sezona Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu parolası ile girecek. Devler Ligi'ndeki en büyük başarısı 2019/20 sezonundaki ikincilik olan başkent ekibi, bu yıl Messi önderliğinde kupaya uzanmak istiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN