Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için dev teklif! Premier Lig ekibi 20 milyon Euro verecek

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, oynadığı futbolla İngiliz ekiplerinin dikkatini çekiyor. Daha önce iki kez daha oyuncu için girişimlerde bulunan Nottingham Forest'ın ardından bir İngiliz kulübü daha Ferdi Kadıoğlu'nu istiyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2022, 17:14 Güncelleme 25 Temmuz 2022, 17:19
Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için dev teklif! Premier Lig ekibi 20 milyon Euro verecek

İÇİNDEKİLER

2021/22 sezonunun ara transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu ile temas kuran Nottingham Forest, oyuncuyu kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyordu. İngiliz ekibinin ilgilendiği dönemde sözleşmesinin son yılına girecek olan Ferdi, kulübü Fenerbahçe ile 4 yıllık yeni sözleşmenin altına imzasını atmıştı. Bu gelişmenin ardından Nottingham Forest'ın hayalleri suya düşmüştü.

FULHAM DEVREDE

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Nottingham Forest'ın ardından bu yıl Premier Lig'e yükselen Fulham da Ferdi için devreye girdi. İngiliz ekibi, transfer için sarı lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

20 MİLYON EURO GETİR, OYUNCUYU GÖTÜR

Fenerbahçe ise satmayı düşünmediği oyuncu için bonservis isteğini üst perdeden açıyor. Kanarya'nın başarılı futbolcu için 20 milyon Euro istediği belirtiliyor.

Premier Lig'e yükselme parası olarak kasasına 200 milyon Euro koyan Fulham'ın ise bu bonservis bedelini karşılayabileceği konuşuluyor.

TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE FENER PARA BASACAK
Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae'yi Napoli'ye göndermeye hazırlanan Fenerbahçe'nin bu transferden 20 milyon Euro civarıda bir gelir elde etmesi bekleniyor. Ferdi Kadıoğlu da Fulham'a transfer olursa, iki oyuncudan kasaya girecek paranın 40 milyon Euro'yu geçmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Ozan Tufan ve Allahyar Sayyedmanesh'i de Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'ye göndermiş, iki oyuncudan toplamda 7.5 milyon Euro kazanç elde etmişti.

Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon sol bek olarak görev almaya başlamış ve Süper Lig'de çıktığı 28 karşılaşmada 2 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN