Galatasaray'dan transfer hamlesi! Buruk onayı verirse gelecek

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gündeme Fredrik Midtsjö geldi. Sarı kırmızılıların teknik patronu Okan Buruk'tan onay alan futbolcu, her an takıma katılabilir. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2022, 17:28 Güncelleme 25 Temmuz 2022, 17:30
Galatasaray’dan transfer hamlesi! Buruk onayı verirse gelecek

İÇİNDEKİLER

SÜPER Lig'in başlamasına çok kısa bir süre kala Galatasaray'da 6 numara transferi için çalışmalar çok yoğun bir şekilde sürüyor. Artık bu bölgede yaşanan sıkıntıya bir çözüm bulmak isteyen sarı-kırmızılılardan önemli bir hamle geldi.


HEDEF 1 TAKVİYE DAHA
Yönetim, AZ Alkmaar formasını giyen Fredrik Midtsjö'nün transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Alınan bilgilere göre yaklaşık 1 ay önce gündeme gelen Norveçli yıldızın ardından Hollanda kulübüyle de her konuda anlaşmaya varıldı. Galatasaray yönetiminin şu anda son noktayı koymak için teknik direktör Okan Buruk'un kararını beklediği öğrenildi.


Tecrübeli hocanın da 'tamam' demesi durumunda Sarı-kırmızılıların Fredrik Midtsjö'yü İstanbul'a davet edeceği belirlendi. Yönetim, hem 6 hem de 6 numara pozisyonunda oynayan 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katsa da bu bölgeye bir takviye daha yapmayı düşünüyor.


SEZON SONUNDA SERBEST
Sezon sonunda AZ Alkmaar ile sözleşmesi sona erecek olan Midtsjö 42 maçta forma giyerken 6 asist yaptı. 11 kez Norveç Milli Takımı'nda görev yapan yıldız futbolcu zaman zaman sağ bekte bile oynayabiliyor. Yüksek enerjisi ve istikrarı ile ön plana çıkan Fredrik Midtsjö'nün piyasa değeri 6 milyon Euro. Tecrübeli futbolcu 2017 yılından bu yana AZ Alkmaar'ın kadrosunda yer alıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN