Beşiktaş Rıdvan Yılmaz'ın yerini Callum Styles ile dolduracak

Sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ı Rangers'a gönderen Beşiktaş'ta hedef bu bölgeye transfer yapmak... Bölge için ideal oyuncuyu arayan siyah beyazlılar, aradığını İngiltere 3. Lig'de buldu. Kartal, Valerien Ismael'in çok istediği Callum Styles ile anlaşmak üzere... İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2022, 09:20 Güncelleme 25 Temmuz 2022, 09:47
Beşiktaş Rıdvan Yılmaz’ın yerini Callum Styles ile dolduracak

İÇİNDEKİLER

Rıdvan Yılmazİskoç ekibi Rangers'a gönderen Beşiktaş, oyuncunun yerini doldurmaya hazırlanıyor.

CALLUM STYLES BOMBASI

Teknik direktör Valerien Ismael'in direktifler doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılarda, İngiltere 3. Ligi ekiplerinden Barnsley'de forma giyen Callum Styles gündeme geldi.

ISMAEL TEMASI KURDU

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Ismael'in eski öğrencisi olan Macar futbolcu için 2.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli teklif edilirken, oyuncuyla ilk teması da Fransız teknik adamın kurduğu belirtildi.

RIDVAN ÖRNEĞİ

22 yaşında ve 1.67 boyunda olan oyuncu ile görüşen Ismael'in, Rıdvan YılmazStyles'a örnek olarak gösterdiği, futbolcunun gelişimi açısından Beşiktaş'ın en doğru adres olduğunu belirttiği bildirildi. Kendisini geliştirip büyük kulüplerde forma giymek isteyen oyuncunun bu teklife dünden razı olduğu düşünülüyor.

Oyuncu ile gerekli anlaşmaları sağlayan Beşiktaş'ın artık kulüpler bazında bu transferi neticeye kavuşturması gerekiyor. Orta saha, sol bek ve sol kanatta forma giyebilen oyuncunun önümüzdeki birkaç gün içerisinde Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Macaristan Milli Takımı ile de 6 karşılaşmaya çıkan oyuncu, Fenerbahçeli Attila Szalai'nin takım arkadaşı konumunda bulunuyor. Geride bıraktığımız sezonda takımı Barnsley ile 43 karşılaşmaya çıkan Styles, 3 gol ve 1 asist ile oynadı.

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN!

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN