Eski Beşiktaşlı Michy Batshuayi'nin yeni durağı belli oluyor!

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil'i kadrosuna katan Başakşehir, transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul ekibi, geride bıraktığımız sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan Michy Batshuayi ile büyük ölçüde anlaştı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2022, 16:38 Güncelleme 24 Temmuz 2022, 17:25
Eski Beşiktaşlı Michy Batshuayi’nin yeni durağı belli oluyor!

İÇİNDEKİLER

Geride bıraktığımız sezon ligi dördüncü sırada tamamlayan Başakşehir, Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil ile anlaşma sağlamıştı. Turuncu lacivertliler, bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor.

Fanatik'te yer alan habere göre, İstanbul temsilcisi, geçen sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan ve eleştirilerin odağı haline gelen Michy Batshuayi ile ilgileniyor.

YAKINDA AÇIKLANACAK

İddialara göre Başakşehir, Belçikalı yıldız ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Transferi kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Bonservisi Chelsea'de olan futbolcu, İngiliz ekibinin gelecek planları içerisinde yer almıyor. Bundan dolayı takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan oyuncu, Türkiye'de oynamaya sıcak bakıyor.

DAHA DÜŞÜK BEDELLE

Beşiktaş'ın 150 bin Euro kiralama bedeli ve oyuncuya verilen 3 milyon 165 bin Euro ücretle transferi tamamladığı biliniyordu. Başakşehir'in bu transferi ne kadar bir bedelle tamamlayacağı ise belirtilmedi. Sadece kulübün transferi çok daha düşük bir bedelle tamamladığı belirtildi.

CRIVELLI GÖNDERİLECEK
UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçında İsrail temsilcisi Maccabi Netanya ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Başakşehir'de, Fransız forvet Enzo Crivelli ile de yolların ayrılması bekleniyor. Başakşehir yönetiminin oyuncuya kendisine kulüp bulması için izin vereceği öğrenildi.

Geçen sezon Beşiktaş forması ile 42 karşılaşmaya çıkan Michy Batshuayi, 14 gol ve 5 asist kaydetmişti. Yıldız futbolcu, attığından çok kaçırdığı gollerle gündeme gelmişti. Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun oyuncuyu çok istediği belirtiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN