Galatasaray piyasa değeri 30 milyon Euro olan 3 yıldızı çok düşük maliyetle bitirdi

Sarı-Kırmızılılar değeri 12 milyon Euro olan Oliveira’yı 3 milyon Euro’ya, 10 milyon Euro’luk Dubois’i ise 2.5 milyon Euro’ya aldı. Yönetim 8 milyon Euro’luk Seferovic’i ise 1 milyon Euro’ya kiraladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2022 Güncelleme 23 Temmuz 2022, 06:58
Galatasaray piyasa değeri 30 milyon Euro olan 3 yıldızı çok düşük maliyetle bitirdi

İÇİNDEKİLER

Cimbom transferde ağır ancak emin adımlar atıyor... Şu ana kadar kadrosuna 3 yabancı futbolcu katan Sarı-Kırmızılılar; Haris Seferovic, Leo Dubois ve Sergio Oliviera'nın transferlerini bitirdi. Yönetim çok önemli kariyerleri olan 3 yıldızı oldukça düşük maliyetlerle bitirdi.



OPSİYONU DA SUDAN UCUZ!
Toplam değerleri 30 milyon Euro olan Seferovic, Dubois ve Oliveira için kasadan çıkan bonservis-kiralama bedeli sadece 6.5 milyon Euro oldu. Sarı-Kırmızılılar piyasa değeri 12 milyon Euro olan Sergio Oliveira'yı 3 milyon Euro'ya, değeri 10 milyon Euro olan Leo Dubois'i ise 2.5 milyon Euro'ya transfer etti. Yönetim 8 milyon Euro'luk Seferovic'i ise 1 milyon Euro'ya kiraladı. Cimbom piyasa değeri 12 milyon Euro olan Sergio Oliveira'yı Porto'dan 3 milyon Euro'ya kadrosuna kattı. Değeri 10 milyon Euro olan Leo Dubois ise 2.5 milyon Euro'ya Lyon'dan transfer edildi.



TECRÜBE FAKTÖRÜ ÖN PLANDA
Galatasaray 8 milyon Euro'luk değeri bulunan Haris Seferovic'i ise 1 milyon Euro'ya kiraladı. İsviçreli yıldızın ayrıca sadece 2.5 milyon Euro'ya satın alma opsiyonu da alındı. Geçtiğimiz sezon lider futbolcu eksikliği çeken Sarı-Kırmızılılar'ın transfer ettiği 3 ismin de çok tecrübeli olması ve takım kaptanlığı yapması da dikkatleri çekiyor.



DUBOİS HEMEN GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Lyon'dan transfer edilen Leo Dubois açıklamalarıyla taraftarların gönlünü fethetti. Fransız yıldızın Instagram'da profil fotosu yerine Galatasaray logosu koyması da taraftarların çok hoşuna gitti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN