Galatasaray'da rota yine Lyon! Bu kez hedef orta saha

Transfer çalışmalarına hızla devam eden ve son olarak Haris Seferovic ile Leo Dubois'i kadrosuna katan Galatasaray, Lyon'dan Dubois'in arkadaşı Thiago Mendes'i listesine aldı. Geçen sezon orta sahada yaşadığı sorunları tekrar yaşamak istemeyen sarı kırmızılılar, Lyon'dan bir ismi daha gündemine aldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2022, 15:37 Güncelleme 21 Temmuz 2022, 16:01
Galatasaray’da rota yine Lyon! Bu kez hedef orta saha

İÇİNDEKİLER

Fransa'nın en önemli kulüplerinden biri olan Lyon'dan Leo Dubois'i transfer eden Galatasaray'da gözler 6 numara transferine çevrilmiş durumda. Sarı-kırmızılı yönetimin Lyon formasını giyen bir başka yıldızla daha temas halinde olduğu belirtiliyor.

takvim.com.tr O İSME ULAŞTI
takvim.com.tr'nin aldığı bilgilere göre bu isim Thiago Mendes.

TAKIMININ ÖNEMLİ BİR PARÇASI
Galatasaray yönetiminin bir süredir Brezilyalı ön liberonun transferi için çalışmalarda bulunduğu öğrenildi. Lyon'un 2019 yılında Lille'den 22 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Mendes takımın önemli parçalarından birisi.

LYON OYUNCUYU BIRAKMAK İSTEMİYOR
Lyon haziran ayında yıldız futbolcunun sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatmıştı. Bu nedenle Fransız kulübünün Mendes'i bırakmak istemediği gelen bilgiler arasında.

2564 DAKİKA SAHADA KALDI
Geçtiğimiz sezon 37 resmi maçta görev alan 30 yaşındaki futbolcu 2564 dakika sahada kalırken takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

AVRUPA'YA LILLE'DE BAŞLADI
Ülkesinde Goias altyapısında futbola başlayan Thiago Mendes 2015 yılında Sao Paulo'ya transfer oldu. Burada çok başarılı bir performans sergileyen Brezilyalı yıldız 2017 yılında 9 milyon Euro karşılığında Lille'e giderek Avrupa mecarasına başladı.


Lille formasıyla 71 maçta 4 gol atıp 8 asist yapan Thiago Mendes, 2019 yılından bu yana Lyon için ter döküyor.

108 KARŞILAŞMAYA ÇIKTI
Lyon'da 108 resmi maçta oynayan Sambacı, 1 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.


Galatasaray yönetiminin hem Fransız kulübü hem de Thiago Mendes ile pazarlıkları sürüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN