Adnan Januzaj Beşiktaş'a önerildi! Fassnacht olmazsa o gelecek

Transferde hamlelerini birer birer yapan Beşiktaş'a sürpriz bir isim önerildi. Christian Fassnacht'ı kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılara, menajeri tarafından Adnan Januzaj önerildi. Teknik direktör Valerien Ismael, transferde açık kapı bıraktı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2022, 19:18 Güncelleme 21 Temmuz 2022, 19:24
Adnan Januzaj Beşiktaş’a önerildi! Fassnacht olmazsa o gelecek

İÇİNDEKİLER

Forvet ve stoper takviyelerini tamamlayan Beşiktaş, kanat bölgesine takviye yapmaya hazırlanıyor.

Siyah beyazlılar Young Boys forması giyen İsviçreli futbolcu Christian Fassnacht'a forma giydirmek isterken, menajerler tarafından Adnan Januzaj kulübe önerildi.

ISMAEL AÇIK KAPI BIRAKTI

Real Sociedad ile olan sözleşmesini uzatmayan ve serbest statüde bulunan Belçikalı futbolcu için teknik direktör Valerien Ismael de açık kapı bıraktı.

FASSNACHT'IN FALSOSU

Fotomaç'ta yer alan habere göre transferde önceliğini Fassnacht'a veren Beşiktaş'ın, bu transferde pürüz çıkması durumunda Adnan Januzaj'ı transfer edeceği, oyuncunun şu an için bekletildiği belirtildi.

BONSERVİSİ 12 MİLYON EURO

İki kanatta ve orta sahada da oynayabilen Adnan Januzaj'ın bonservis bedelinin 12 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

MANCHESTER UNITED'DA OYNADI

Kariyerinde Manchester United ve Dortmund formalarını da giyen Kosova asıllı Belçikalı futbolcu, geride bıraktığımız sezon İspanya La Liga'da 32 karşılaşmaya çıkarken, 3 gol kaydetmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN