Adana Demirspor'dan Rakitskiy hamlesi! 10. transfer olacak

Akdeniz ekibi Adana Demirspor, transferde durulmuyor. Daha önce Onyekuru, Ndiaye, Arda Okan gibi isimleri kadrosuna katılan mavi şimşekler, stopere hamle yapmaya hazırlanıyor. Gündemde ise Ukraynalı yıldız futbolcu Yaroslav Rakitskiy bulunuyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2022, 08:54 Güncelleme 22 Temmuz 2022, 09:27
Adana Demirspor’dan Rakitskiy hamlesi! 10. transfer olacak

İÇİNDEKİLER

Transfer dönemini bir hayli hareketli geçiren Adana Demirspor, yıldız bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

HEDEF UKRAYNALI OYUNCU

Talha Tayyip Sanuç'u Avrupa'ya göndermeye hazırlanan Adana temsilcisi, Zenit ile yollarını ayıran Yaroslav Rakitskiy ile imzalayacak.

Fotomaç'ta yer alan habere göre, mavi şimşekler 32 yaşındaki oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Asist yapma özelliği ile tanınan stoper, geçen sezon 23 karşılaşmaya çıkarken 2 gol ve 6 asist katkısı sağladı.

TRANSFERİ OLAY OLMUŞTU

Shakhtar Donetsk forması giydiği dönemde kulübün efsanesi olma yolunda ilerleyen futbolcu, Rus ekibi Zenit'e transfer olmuştu. Ukrayna'da kamuoyu Ukrayna-Rusya arası ilişkiler ve para konularını ele alarak bu olaya sert tepki göstermişti.

MURIC İÇİN TEKRAR ÇIKARTMA YAPILACAK
Geçen sezon Manchester City'den kiralanan ve gösterdiği performansla taraftarlardan tam not alan kaleci Muric'i de transfer etmek isteyen Adana Demirspor, oyuncuyu tekrar kiralamak istiyor. Bu yıl kiralama şartlarında ağırlaşma olan oyuncu için tüm yolları deneyen Akdeniz temsilcisi, transferi kısa süre içerisinde tamamlamanın yollarını arıyor.

RAKITSKIY 10. TRANSFER OLACAK
Daha önce kadrosuna Ali Yavuz, Arda Okan, Onyekuru, Karacic, Manev, Abdurrahim Dursun, Ndiaye, Rodrigues ve Yusuf Sarı'yı katan Adana Demirspor, Yaroslav Rakitskiy ile imzalaması durumunda 10. transferini yapmış olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN