Trabzonspor pürüzleri ortadan kaldırdı: Dedryck Boyata'da son viraj

Trabzonspor prensipte anlaştığı Dedryck Boyata’nın kulübü Hertha Berlin’de aradaki pürüzleri büyük oranda çözdü. Transferin 1-2 gün içinde olumlu sonuçlanması bekleniyor. Yönetim, Dedryck Boyata'yı önümüzdeki hafta içinde Trabzon'a getirerek sözleşme imzalamayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2022 Güncelleme 18 Temmuz 2022, 06:58
Trabzonspor pürüzleri ortadan kaldırdı: Dedryck Boyata’da son viraj

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı'nın ısrarla bitirmesini istediği stoper transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Bordo-Mavililer yaklaşık 15 gündür gündeminde olan Dedryck Boyata'da artık son viraja girdi. Belçikalı stoperde prensip anlaşmasına varan yönetim, Hertha Berlin'le pazarlıklarını sürdürüyordu.

Alınan bilgilere göre Trabzonspor'un ısrarcı tutumu sonrasında Alman kulübü 2.5 milyon Euro'ya kadar indi. Taraflar arasında şu anda ufak pürüzler olduğu ve aksi bir durum yaşanmaması halinde transferin 1-2 gün içinde sonlandırılacağı öğrenildi.

Daha önce Manchester City, Celtic ve Twente gibi takımların formalarını giyen yıldız futbolcu Belçika Milli Takımı'nda 31 kez görev aldı.

Piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Boyata güçlü fiziği, pozisyon alma bilgisi ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkatleri çekiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın geriden oyun kurulumu konusundaki başarısı ve uluslararası tecrübesi nedeniyle yıldız futbolcunun transfer edilmesini istediği belirlendi.