Galatasaray'dan Harit'e 5 milyon Euro! Yeni transfer yolda

Kadrosuna Oliveira, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan'ı katan ve Seferovic, Dubois ve Grillitsch ile de söz kesen Galatasaray'da flaş bir isim daha gündeme geldi. Orta sahaya bir takviye daha yapmaya hazırlanan sarı kırmızılılar, Amine Harit için girişimlerini hızlandırdı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2022, 12:47 Güncelleme 18 Temmuz 2022, 12:58
Galatasaray’dan Harit’e 5 milyon Euro! Yeni transfer yolda

İÇİNDEKİLER

Transferde şaha kalkan ve kadrosunu önemli isimlerle takviye eden Galatasaray, Schalke forması giyen yıldız oyuncu için de girişimlerini sürdürüyor. Oliveira, Abdülkerim Bardakçı, Seferovic, Dubois ve Grillitsch gibi isimlerle anlaşan sarı-kırmızılılar orta sahaya bir takviye daha yapmak istiyor.

OYUNCU GALATASARAY'I İSTİYOR

Galatasaray, Schalke forması giyen Amine Harit için ısrarını sürdürüyor. Sky Sports'a göre Cimbom, 25 yaşındaki Faslı yıldız için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Haberde görüşmelerin devam ettiği ve Galatasaray'ın oyuncuyu çok istediği vurgulandı.

KISA SÜREDE ÇÖZMEK İÇİN ÇABALIYORLAR

25 yaşındaki oyuncuyla da görüşmelerini sürdüren Galatasaray, kısa süre içinde bu transferi noktalamak istiyor.

FUTBOLA FRANSA'DA BAŞLADI

Nantes altyapısından yetişen ve 2017-2018 sezonunda 8 milyon Euro'ya Schalke'ye giden Harit, geçen sezon kiralık olarak Marsilya'da oynamış, 34 maçta 5 gol, 4 asist kaydetmişti.

OKAN BURUK BASKI YAPIYOR

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk da Faslı yıldızın bir an önce transfer edilmesi için yönetime baskı yapıyor.

10 MİLYON EURO DEĞERİNDE

14 kez Fas Milli Takım forması giyen Harit'in kulübü Schalke ile sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Schalke, genç yetenek için 2017 yılında Nantes'a 8 milyon Euro ödemişti. Oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

ORTA SAHADA HER YERDE

Amine Harit, 10 numaranın yanı sıra orta sahanın solunda ve sağında da oynayabiliyor. Büyük bir potansiyel olarak gösterilen Amine Harit'in bir dönem güncel piyasa değeri 30 milyon Euro'ya kadar yükselmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN