Galatasaray'da Umut Bozok için girişimler tekrar başlıyor!

Transferde şaha kalkan Galatasaray'da forvet hattını baştan sona değiştirecek hamleler yapılacak. Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed ile yolları ayırmak üzere olan, Gomis için ise teklifler alan sarı kırmızılılar Umut Bozok ve Seferovic ile kadrosunu güçlendirecek. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2022, 11:14 Güncelleme 18 Temmuz 2022, 11:43
Galatasaray’da Umut Bozok için girişimler tekrar başlıyor!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde belki de son yılların en hareketli günlerini geçiriyor. Sarı-kırmızılılar bir yandan üst üste bombalar patlatırken, bir yandan da flaş isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

MOHAMED DE YOLCU
Leo Dubois, Haris Seferovic ve Florian Grillitsch'i büyük oranda bitirerek taraftalarının yüzünü güldüren Galatasaray yönetimi, Mbaye Diagne'nin ardından Mostafa Mohamed'le de yollarını ayırmak için ciddi adımlar atıyor.

GOMIS'E TEKLİFLER VAR
Fransız kulübü Nantes'tan resmi teklif alan sarı-kırmızılıların bugün tüm anlaşmaları yapması ve Mısırlı forvetin kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. Galatasaray'da kadroda yer alan bir diğer forvet Bafetimbi Gomis için de İran'dan resmi teklifler gelmiş durumda.

FORVET HATTI TAMAMIYLA DEĞİŞECEK
Diagne ile yollarını ayıran, Mohamed'in vedası için de saatleri sayan Galatasaray'da Gomis'in de gitmesi durumunda forvet hattı baştan aşağıya değişecek.

UMUT BOZOK BEKLENİYOR
Haris Seferovic'le anlaşan yönetim bu durumda iki forvet takviyesi daha yapacak. Bu isimlerden birisinin Umut Bozok olması bekleniyor. Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan yıldız futbolcu için yaklaşık 1 ay önce Lorient'le temas sağlanmış ancak yönetim yüksek bonservis ücreti nedeniyle masadan kalkmıştı.

YENİDEN HAREKETE GEÇİLDİ
Alınan bilgilere göre sarı-kırmızılılar, Umut Bozok'un transferi için yeniden harekete geçti. Galatasaray'ın bu transfer için kasasından maksimum 1.5 milyon Euro çıkarmak istediği öğrenildi.


Galatasaray taraftarı olduğunu her fırsatta dile getiren Umut konusunda önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN