Fenerbahçe'de Plea harekatı sürüyor! Şimdi pazarlık zamanı

Bir yandan takımdan ayrılacak isimler üzerine çalışan Fenerbahçe, bir yandan da takıma bir forvet kazandırmak istiyor. Sarı lacivertlilerin masasında forvet için en güçlü aday Alassane Plea... Yıldız oyuncu için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, oyuncunun bonservisini ve yıllık olarak istediği ücreti düşürmek için pazarlıklara devam ediyor. Peki oyuncuya ne kadar ödenecek? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 18 Temmuz 2022, 11:06 Güncelleme 18 Temmuz 2022, 12:22
Fenerbahçe’de Plea harekatı sürüyor! Şimdi pazarlık zamanı

İÇİNDEKİLER

Golcü oyuncu transferi için mesai harcayan Fenerbahçe'de gündemdeki isim Alassane Plea... Borussia Mönchengladbach ile görüşmelerini sürdüren sarı lacivertliler, oyuncunun bonservis bedeli için istenen ücreti ve yıllık ücret talebini düşürmek için çabalıyor.

AYNI HATAYI YAPMAK İSTEMİYORLAR
Borussia Mönchengladbach, Haziran 2023'te sözleşmesinin bitecek olması sebeiyle Alassane Plea ile yollarını ayırmaya sıcak bakıyor. Geçmişte başarılı stoperi Matthias Ginter'i bedelsiz şekilde Freiburg'a kaptıran Alman ekibi, aynı hatayı tekrar yapmak istemiyor.

DEĞERİ 15 MİLYON EURO
Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan oyuncu için Bundesliga ekibinin talebi 5 milyon Euro olarak belirtiliyor. Oyuncu ise Fenerbahçe'den 3 yıllık sözleşme ve senelik 3 milyon Euro talep ediyor.

Sabah'ta yer alan habere göre sarı lacivertliler bonservis bedelini düşürmek için sıkı bir pazarlığın içerisinde bulunurken, oyuncuya ödenecek ücreti de 2.5 milyon Euro seviyesine çekmek istiyor.

ESKİ TAKIMI DA İSTİYOR
Plea'ya eski takımı Nice'in de talip olduğu biliniyor.

4 SEZONDA 47 GOL
Mali asıllı Fransız yıldız, santrafor ve sağ kanat mevkilerinde görev alabiliyor. Yıldız futbolcu, Borussia Mönchenglaadbach forması ile çıktığı 146 maçta 47 gol ve 28 asistlik performans sergiledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN