Fenerbahçe, Galatasaray’ın da gündemine gelen Venezuelalı stoper Nahuel Ferraresi için harekete geçti

Stoper arayışlarında olan Sarı-Lacivertliler, İngiliz ekibi M.City’nin U23 takımında forma giyen 23 yaşındaki Venezuellalı Nahuel Ferraresi için görüşmelere başladı. Manchester City'de oynayan Nahuel Ferraresi, genç yaşına rağmen 19 kez Venezuella Milli Takım forması giydi. 23 yaşındaki yıldız savunmacı bu karşılaşmalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2022 Güncelleme 18 Temmuz 2022, 06:58
Fenerbahçe, Galatasaray’ın da gündemine gelen Venezuelalı stoper Nahuel Ferraresi için harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe stoper transferine odaklandı... Kim Min Jae'yi elinden çıkarmak için gün sayan Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın da gündemine gelen Nahuel Ferraresi için harekete geçti.

Kanarya, Manchester City U23 takımında forma giyen genç yıldızı transfer için yoğun mesai harcıyor. Fenerbahçe Yönetimi'nin bu hafta İngiliz ekibiyle görüşme gerçekleştireceği gelen bilgiler arasında...

Geçen sezon Portekiz ekibi Estoril'de forma giyen 23 yaşındaki genç yetenek uzun boyunun yanı sıra pas oyunundaki başarısıyla dikkat çekiyor. 1.89 boyuyla hava toplarında da başarılı bir grafik çizen Ferraresi, 2017 yılından beri İngiliz ekibinde top koşturuyor. Genç yetenek 2017 yılında ülkesinin takımlarından Tachira'dan Manchester City'ye transfer oldu.

DEĞERİ 1.5 MİLYON EURO
İngiliz ekibi, genç oyuncusu geçen yıl olduğu gibi bu sezon da kiralamak istiyor. Ferraresi stoper bölgesi dışında sağ bekte de başarıyla görev yapabiliyor.

Kanarya'nın transfer listesinde Leo Ortiz, Pablo Mari, Nino, Rodrigo Caio, Semedo ve Denayer de yer alıyor. Genç yıldızın güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro...

19 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Manchester City'de oynayan Nahuel Ferraresi, genç yaşına rağmen 19 kez Venezuella Milli Takım forması giydi. 23 yaşındaki yıldız savunmacı bu karşılaşmalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı.